Güzel bir evrak çantası arıyorum.
0

Bu konuda 12 mesaj var

ama bulamıyorum :D beğendiklerim çok pahalı, beymen filan gibi markalara 500-1000 liraları vermemi gerektirecek bir pozisyonum yok ama arada bir kaç parça evrak, kalem, telefon, kindle, not defteri ve benzeri ıvır zıvırımı koymalık düzgün bir şeyler lazım oluyor. çok büyük olmayan, ne tam spor ne de tam klasik, "casual", arada bir f/p ürünü arıyorum. öneri verebilecek olan var mı? bu arada çantanın olmazsa olmazı içi boşken de düzgün durması. çantanın yanına suluk filan takan öğrencilik çağında biri veya sporcu profili değilim, ceket-gravat klasik de giyinmiyorum. kot gömlek yanında sırıtmayacak bir şey olsa yeter. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

X41 kullanirken Thinkpad Leather Ultraportable diye gecen bir canta almistim amazon'dan. O zaman kargo dahil 70 dolar falan odemistim, gayet şık ve kaliteli bir çantadir. İçine o saydiklarin da rahat rahat siğar.

 

Hala satişta midir bilmiyorum, yerine başka bir model gelmiş olabilir. Ama Thinkpad serisi cantalar genel anlamda kaliteli ve ayni kalitedeki urunlere nazaran uygun fiyatli oluyor (yurtdisi fiyatlari icin konusuyorum)

analog beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler, çanta bu mu:

 

http://www.amazon.com/Lenovo-41U5062-Thinkpad-Ultraportable-Case/dp/B001AWET90

 

bende orjinal thinkpad çantası var, hemen hemen aynısı bunun. yalnız makinenin kendisi dışında kullanım için pek ideal değil bendeki, destekler yüzünden bayağı ağır ve hacimli oluyor.

 

bir de şu var sanırım seninki bu:

 

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834995003

 

güzelmiş ama stok sıkıntılı gibi.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

chronos bakıyorum tşk. najaz messenger denince tüylerim ürperiyor benim zira bir tane messenger aldım iyi de bir marka (şimdi unuttum çok yayın bizde de) bi geldi hiç beklediğim gibi bir şey değil. onun için zaten özellikle içi boşken ayakta durabilmeli demiştim. gerçi seninkinin adı messenger sanırım kendi düzgün bir şeye benziyor.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.amazon.com/dp/B004XAVT8K/ref=wl_it_dp_o_pd_nS_ttl?_encoding=UTF8&colid=2SA0AFEHSOAQR&coliid=I1FBC1FLF7QJC0&psc=1 

 

Geçen sene amazon'dan almıştım, çok ama çok memnunum. Kalitesi 10 numara. Türkiye'de 800 TLden satıldığını gördüm.

 

İçine notebook sığacak şık çanta arıyordum isabet oldu. Siyahın sipariş edecektim ama Türkiye'ye göndermiyorlar. Buraya ulaştırmak için forwarder bir firma mı kullanmak gerek?

 

@@AlperD

Türkiye'ye ne kadar zamanda ulaştı hatırlıyor musunuz? Ona göre farklı adres vereceğim için önemli. Teşekkürler.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

 Samsonite'ın çantası hakikaten güzelmiş, ben de beğendim. İhtiyacım var aslında böyle bir şeye ama 103$ + shipping + vergi sanki maliyetli olacak gibi. 

 

 Baktım da, kahverengi olan bana 145 dolar yahut TL seçersem Amazon'un matkap kuruyla 455 liraya geliyor. İndirim bekleyeyim desem zaten 280 dolardan indirdikleri rivayetindeler...  :icon_think:  Ki kategorisinde best seller, "çok güzel satıyoruz ama indirim yapalım" diyeceklerini sanmıyorum.

 

 En güzeli listeme atayım, "belki bir gün iner" diye bekleyeyim. Yorumlara bakıyorum, bir ara 86 dolara satılmış, o rakam olursa sanki daha mantıklı bir iş olacaktır.

 

 Alan arkadaşlar boyutlarını kavrayabileceğimiz resim eklerlerse faydası olabilir. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok