buz kıracağı?
0

Bu konuda 5 mesaj var

büyük buz bloklarını kırmak için basit bir kıracak arıyorum. net kaynıyor tabi ama çinlilerden alasım gelmedi zira işin içine gıda, kozmetik filan girince yurtdışı nedense beni geriyor. var mı şöyle güzel bir tavsiye klasik buzu vura vura kırmak için olan cinsten, paslanmaz çelik filan kaliteli, makul fiyatlı, yerli bir şeyler? 

 

braun'un güzel bir blenderı var ama ona da gerek yok, normalde blender kullanan bir kimse değilim şimdi buz kırmak için gidip blender almayayım zaten annem mutfakta robotumsu bir şey görünce beni güzelce kalaylayıp atıyor.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Buz kıracağı almadan önce Temel İçgüdü filminin birkaç defa seyredilmesi gerekiyor. Ondan sonra satın almadaki ısrar devam ediyorsa yapılabilecek pek bir şey yok, kadere razı olmaktan başka :)

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

filmin adı aklıma gelmemişti valla tam ondakindne lazım :D iğneden ipliğe her ihityacını buraya yazmak da komik oluyor belki ama nede olsa yazması bedava :D ayrıca her piyasaya acayip hakim meraklı-araştırmacı-soruşturmacı arkadaşlar var, benim bilmediğim süper-hiper bir buz kıracağının nerede satıldığını bilen birisi neden olmasın :) bir de (artık göremediğim) kalıplaşan tıraş başlığı fişekliyor beni her şey mümkün madem bunu da sorarım gibi ne yalan söyleyeyim..

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Evde sacma sapan bir esse nin blenderi var. İcine birsey koyuyorsunuz kapaktan firliyor. Begenirseniz satayim size. Hediye geldi ne oldugunu anlamadim hic. Anliyorsunuz ki ariyorsunuz.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

bakayım modeli ne, dediğim gibi annem bu tip aletlerin hepsini robot klasmanında görüyor ve hiç istemiyor evde ama merak ettim gene de. (milletin şu kübrikin HAL'ından ettiği nefret bizdeki robot nefretinin yanında hiç kalır.)

 

bana sadece buz kırmak için elektrikli ev aletinden ziyade çok basit bir şey lazım sivri uçlu veya çekiç tipi olanlardan... hani her nanenin bir anlayanı, meraklısı var burada diye yazmıştım buraya onu da tekrar edeyim :D ne bileyim birisi çibo'da görmüştür almıştır memnun kalmıştır filan... o tip bi katılım bekliyorum konuya  :P

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok