5960x veya 6700k yerine Xeon?
0

Bu konuda 9 mesaj var

Youtube paso bu tarz videolarla dolu ancak sorun şu. Bu CPU ve anakartları türkiyede bulacak adam gibi yer yok ayrıca boşuna da zaman kaybı özellikle oyun konusunda. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun için gereksiz maalesef, Vatan'da var ASUS anakart dual LGA 2011, Xeon işlemci de İstanbul'dan bulunur da oyun için olmuyor, overclock da olmuyor bunlar ayrıca, kısaca oyun için hiç nefes tüketmeye bile gerek yok.

 

İşlemciye yüklenen, sürenin önemli olduğu profesyonel amaçlı programlar kullanılıyorsa o zaman workstation kurulumunda bir anlamı olabilir bireysel kullanımda.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Sırası ile 2500K - 2600K - G3258  ve en son Xeon 1226V3 işlemci kullanıyorum.Psikolojik midir bilmem xeon işlemcinin düşük modeli olmasına rağmen bilgisayarı kullanırken daha çok keyif alıyorum.
Çift monitörde çoklu uygulama kullanıyorum.Bilgisayarın tepkisi ve hızı özellikle G3258 den sonra oldukça tatmin ediyor.Mesela home screen sayfasında 8 tane tab açıyor.Her seferinde iyiki almışım diyorum.
FSB üzerinden %13 civarı overclock yapabildim.Bundan sonra normal işlemci kullanmam heralde..
XEON iyidir...

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyla alakalı değil ama, yakın zamanda yeni chipsetler çıkacak mı? intel daha yeni skylake ve z170 platformunu çıkardı. Amd'nin henüz nolacağı belli olmayan zen mimarisi için 2016 sonu deniyor. Bunlar dışında ufukta yeni birşeyler var mı? 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok