..
0

Bu konuda 8 mesaj var

Selamlar;

Sızdırma ihtimali yok fabrikada montaj ve testi yapılarak geliyor. Siz sadece kasaya monte ediyorsunuz. Boruları da çok sağlam yani yanlışlıkla kasanın keskin sac kısımlarına sürterek kesme durumu da oluşmaz.

Fanların ve devirdaim pompasının kontrol edilebilirliği önemli. Anakart üzerinden fan hızlarını ayarlayabilmek ses için pompanın da çalışma durumunu görebilmek lazım. (Corsair link programı güzel onun üzerinden görülebiliyor)

Montaj için kasada uygun yer çok önemli çünkü komple set bağlantılı geldiği için sökme takma ihtimalin yok. Kasanın uygunluğunu kontrol etmek gerekiyor. En uygun yer kasanın tavan kısmı, fanları havayı içeriden çekip tahliye edecek şekilde ayarlarsan avantajlı olur.

Overclock rahat yapılabilir, yeni pompaların performansı iyi, hazırda da toplanmış olarak geldiği için uğraştırmadan bağlayıp overclock yapabilirsin.

Corsair H110 kullanıyorum, corsair link bağlantısı olmayan, fanları sesli bir model. Fanlarını değiştirmek durumunda kaldım. Ancak pompanın performansından memnunum. Sorunsuz çalışıyor.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ozan abim, NZXT kendi AIO modelini çıkartırken üstüne basa basa "pompa devir ayarı yapabileceksiniz" demişti Corsair'de bunun olmamasına gönderme yaparak, fakat aradan geçen zamanda birşeyler değişti mi bilmiyorum.. :/

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

H110 da pompa sabit 1500'de çalışıyor. Değiştirme seçeneği yok. Bu herhalde optimizasyondan gelen birşey. i seriside daha detaylı bilgiler verildiği yazıyor, soğutucu sıcaklığı gibi. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Silverstone Tundra TD02 kullanıyorum. Pompanın bağlantısını fan kontrol cihazına bağladım. Hem pompanın devrini görebiliyor, hem de devrini ayarlayabiliyorum. Corsair'in setlerinde de böyle bir şey mümkündür sanıyorum.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok