Şu zımbırtı nedir yahu? :)
0

Bu konuda 8 mesaj var

Temperature control mods are regulated mods with a chip to regulate the temperature of the coil. This prevents dry hits and any burnt taste. There are some concerns about the toxins released with dry hits so many people wish to limit them for health reasons. Since the coil is prevented from getting too hot the coil and wick will last longer. Battery life is also extended in temp control mods since only enough power to keep the coil at the right temperature is used.

 

Ben de ilk defa sen söyleyince gördüm hocam (muhtemelen balici olmadıgım icin) yoksa al lan bu işte gibi bi durum söz konusu diil yanlış olmasın.. :)

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

İçimden bir ses "bildiğin çakmak işte" diyordu ama konduramamıştım :) Tokai dururken bu kadar teferruata ne gerek var  :P

 

Sağolun arkadaşlar cevaplar için...

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz araştırınca öğrendiğim kadarıyla "Vaping" denen işe yarıyormuş alet. Vaporising(buharlaştırma) yöntemiyle elektronik sigara içme olayı kısacası. 

 

Bu kadar çok çeşidinin olması ilginç gerçekten. Tütün dünyasına çok aşina olmadığım için uzak şeyler bunlar bana. Birşey daha öğrenmiş olduk  :P

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

hocam biz çayı bırakın sigarayı, tütün bile alamayacağımız zamanlarda sarıyorduk. gerçi yaş çaydı bizim sardıklarımız. kurutunca bişeye benzer belki. :lol: (işin gırgırındayım tabi)

 

vaping olayı amerika'da baya popüler oldu bu sene. benim de bir arkadaşım elektronik sigara kullanıyor. biraz deneme şansım oldu, değişik bir alet. sigara gibi boğazı tahriş etmiyor ve kokuları bildiğiniz güzel kokuyor. (kullandığınız likit e göre degisir) bayagi da duman çikiyor, vapur gibi gezmek mümkün.. :lol:

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

En son merakımdan (3-5 sene önce) şu CE5 mi neydi öyle bir aleti denemiştim. Sonradan o mod olayları aldı başını gitti, takip edilemez hale geldi. Nikotin mevzusuna hiç alışamadım o kadar zerzavat denememe rağmen enfiye vb.. dahil. Tarihe geçerim herhalde :zuh: .

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok