Pronet vs. güvenlik ekipmanları
2 2

Bu konuda 3 mesaj var

Yeni taşındığım ev için bu tarz bir güvenlik sistemi kurmak istiyorum fakat normal uygulamadan ayrılarak ekipmanları kendim alıp aylık ücretten kurtulma fikrindeyim. Daha önce bu tarz bir şey yapmış olan varmı ? 2 tane kapıyı wifi olarak kontrol edecek, ev kapısının üstüne caydırıcı bir lamba takacak ve düşük bir ihtimal sorun olursa beni aramasını sağlayacağım kafamdaki planda.

 

Yarından itibaren araştırmaya başlıyacağım, sizinde deneyiminiz varsa çok makbule geçer.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle bir planım var ancak henüz uygulamaya geçme fırsatım olmadı. Raspberry Pi, birkaç kamera, GSM/3G modülü ve hareket farkedince bildirimi yapacak ufak bir betikle DIY olarak yapılabilir, en azından ben öyle yapmayı düşünüyorum. Bir de sanırım Amazon da vs. hazır satılan profesyonel kitler mevcut.

popeye beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Pronet gibi güvenlik sistemlerinin asıl fonksiyonu monitör etmekle yetinmiyor. Alarmın devreye girmesiyle birlikte bir doğrulama yapıp müşteriyi arıyorlar, ulaşamazlarsa yada ulaşıp bunun bir güvenlik ihlali olabileceğini görürlerse de en kısa sürede ilgili adrese emniyetten ekip yönlendiriyorlar. Caydırıcı olmak ve sadece izlemek istiyorsanız kendi yapacağınız sistem de yeterli olabilir ama gerçek bir tedbire ihtiyaç varsa bazen aylık ödemeleri yapmak daha mantıklı oluyor.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
2 2

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok