Blu TV
0

Bu konuda 10 mesaj var

Hepsiburada'dan alışveriş yapmışsınızdır bugün mailinizi kontrol edin. 3 Gün sınırsız kullanım BluTv deneme kuponu yolluyorlar.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@ : Türkçe diziler olabilir, ben "Ulan İstanbul" dizisini aradan çıkarttıydım, çok da keyif aldıydım... 

 

 Daha apple tv gibi uygulamaları falan yeni çıktı, network/kalite problemleri falan netflix'e göre daha fazla, içeriği (yerli dışında) çok rekabet edebilir gibi değil ama üç kat daha ucuz, o yüzden bence mantıklı. Dahası bu abonelik sistemleri nedense toplu alıma indirim yapmıyor, o yüzden sistemler arasında rotasyon yapılabilir, her 3 ay netflix ten sonra 1 ay blutv olabilir falan. (Bir aydır ciddi şekilde netflix i sömürüyorum, beğendiğim tarzlarda film kalmadığını söyleyebilirim, bu azimle 6 ay sonra bir şey kalmayacağına neredeyse eminim) 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Önyargı mı emin değilim ancak yerli dizilerin hepsi beni çok sıkıyor. Erdal Beşikçioğlu'nun dizileri ilgimi çekiyor ama ona da zaten son zamanlarda dizi yapmıyorlar. Netflix'te izlemek istediğim çok sayıda dizi var, sanırım en azından 7-8 ay kadar beni idare edecek içerik var.

 

Aylık abonelik tarafında zaten çok fazla alternatif çıkmaya başlıyor. Herkes bir aylık abonelik modeliyle geliyor da kim/nereye abone olacak onu düşünen yok. Netfix/Spotify ikilisi ile devam edeyim bir süre daha.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Spotify alternatifsiz gözüküyor, aile aboneliği gibi seçeneklerle fiyatı da makulleşti, adamlar mp3 indirme denen kavramı bıçak gibi kestiler... Apple Music denedim ama bana göre tek avantajı Apple TV'de kullanıp BT üzerinden hoparlörlere aktarabilmekti.. (Ki o da affedersiniz Apple'ın hırtlığı, tv os app olarak spotify a izin vermiyor kendine rakip olmasın diye)

 

Ama film/dizi konusunda domine edebilen bir torrent alternatifi yok... Dizi değil ama film konusunda 3 ay sömürmeye bakar, telif anlaşmaları yüzünden hiç bir sistem tam değil, %40 a bile yaklaşan olduğunu sanmıyorum, aradığın filmi izlemiyorsun da, seçeneklerden beğenebileceğim bir şey var mı diye bakıyorsun... O yüzden rotasyon,Netflix gibi  iyilere çok ay, BluTV gibi kötülere birer ay mantığı bana anlamlı geliyor. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Festival filmleri seviyorsaniz Digiturk Play alabilirsiniz, pek cok festival filmi oluyor... Fiyati da uygun; Eglence paketi ayda 5TL galiba... Yuzlerce film icin uygun fiyat...

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@@JardeL : Sanıyorum benim cep telefonu hattımdan dolayı digitürk play hakkım var, hiç açmak aklıma gelmemişti :) Enteresan olabilir... 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok