Star Citizen
0

Bu konuda 7 mesaj var

Selamlar,

Aramizda Star Citizen oynayan arkadaslar varsa 2.6 Public Release ve bundan sonra cikacak buildlari beraber oynayalim derim. Ben simdiye kadar cikmis butun Public/Private buildlari oynadim neredeyse. Kapali olan buildlara bir sure sonra davet aliyorum. Serverlar su anda 32 kisilik yanlisim yoksa ama biz o kadar toplayamayacagimiza gore sorun yok :). TechnoPat ta da ayni konuyu acmayi dusunuyorum bir ara ama oradakiler tanidik degil. Burada az cok taniyoruz birbirimizi.

Saygilar

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar,

 

@@OnLyTNT, evet ben DHW den beri varim. Eskiden cok deli Quake 3 oynardin. Kendimi yaristiramazdim seninle is Q3 e gelince. Gecen yukledim arkadaslarla kapistik ama nedense bir problem var pingler cok yuksek elemanlarda. Pingi 20 olmasi gereken adam 60 pingle falan oynuyordu. Cozmekte bayaa bir ugrastik biraz cozduk gibi ama tam cozum olmadi. 

 

@@allreadydead, oynayacaksin mecbursun :)
 

@@Whooosh, durum degisirse haber verirsin :).

 

Saygilar

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı şekilde tüm sürümleri oynamışımdır (bazı PTU'lar dahil). Gerçi (Baby) PU kısmına pek girmiyorum, zaten pek yapılacak bir şey yok. 3.0 çıkarsa ortalık şenlenir sanırım. Network mevzusu çözülürse, yavaşlık problemi de epey düzelecek dediklerine göre. Zaten bakıyorsunuzdur muhtemelen, ancak reddit epeyce aktif bilgi konusunda.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok