Magic: The Gathering
0

Bu konuda 6 mesaj var

Oyunu bilen birileri varmıdır, oynuyormusunuz ? Zevkli bir oyuna benziyor. Twitchde bugün şampiyona var biraz bakındım zor mu acaba?

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Magic yanlış hatırlamıyorsam bu kart oyunlarını ilk'i zaten. İlki derken bugünkü hale getiren oyun, oldukça eski bir oyun. Ben bir ara bakmıştım ama genel olarak kart oyunlarını sevmiyorum.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben üniversite talebesiyken başlamıştım oynamaya. Zannedersem bir arkadaşım Amerikadan getirmişti kartları. 1994 yılı olmasi lazım. Zaten o dönem dünyada delilik haline geldi. Yalniz üretici firmasi Wizards of the Coast olmasi lazim zirt pirt degisiklik yapıp devamlı kart yayinlayinca isin tadı kaçmaya başladı. Bir de zaman içerisinde herkes is güç hayatına dalınca bir araya gelip oynamak zor olmaya başlayınca koptum.

hakancez tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Vay be Türkiye'de turnuvası olması harikaymış, hiç izleme fırsatım olmadı. Birebir daha hoştur gerçi ama ben bilgisayardan oyununa bakınıyorum şu sıralar ve lakin çevremde kartlarımız elde oynayacağım pek insan yok. Ama turnuvaları twitchde oluyor tam anlayamasamda ortam hoş izliyorum (:

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok