Yeğenime bilgisayar toplamalıyım, yardımınız lazım
2 2

Bu konuda 30 mesaj var

ssd 120 gb olmaz bu saatten sonra, 240 - 256 gb arası bir model bakın bence, 2 tane oyunda dolacak 120gb, nası olsa bir para harcanıyor illa 5000'i geçmeyecek diye kısıtlamasınlar kendilerini.

 

o yazdığınız monitör amazon.de'de her şey dahi 110 euro'ya kadar düşmüş, bence inat ederek kendilerini zarara sokuyor ama öyle istiyorlarsa yapacak bir şey de yok. kötü değil kesinlikle, iş görür bir sistem, sadece ssd o kadar minik olmasın mümkünse.

 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Fena gözükmemekle birlikte dvdrw ihtiyacı güncel sistemlerde ne kadar ihtiyaç var bi oturup düşünmek gerek. Bunu kullanacak arkadaşın orijinal dvd oyun film müzik kullanma gibi bir durumu yoksa zaten (ki muhtemelen orijinal bile olsa stream download kullanılacağı düşünülünce)  böyle bir masraf yapmaya gerek yok. Bu durumda 120gb ssd 240 250 256gb gibi bir seçenekle değiştirilebilir.

 

Bu arada güncel tabloya bakınca eli ayağı düzgün bir pc toplamak nerden nereye gelmiş pehh. Orta yollu birşeyi bile şu anda 5000liraya kurmak sınırlar epey uçmuş. Epey öncelerde kalmışım :) Tabi döviz kuru vs sapıttığından beri takip etmiyorum ve de en azından 5 senedir temel bileşenler değişmeyince insana tuhaf geliyor.

 

Ha bu arada monitör işi içinde nvidia ekran kartı koymuşsunuz listeye bu durumda monitörün freesync uyumlu olması zorunluluğu pek yok başka bişilerde bakılabilir ama alternatiflerle arada çok fark yok bunu belirledim diyorsanız bu şekilde devam olabilir.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@stardust Ne yazık ki inat ediyorlar :( Mecburen iç piyasadan alacağım tüm parçaları. Cihan hocam ben mi yanlış gördüm 116 euro'ya ikinci eli var, en düşük fiyat 150 euro görünüyor ?

 

SSD'yi dediğiniz gibi 240 - 256 arasına çekeceğim.

 

@Deathknight İlle de DVD istiyorum diyor, ne yapacak valla ben de bilmiyorum ama mecbur alacağız... Fiyatlar gerçekten fena uçmuş, orta halli PC diye bir şey kalmamış artık...

 

Monitörü freesync özelliği için seçmedim, tepki ve tazeleme süresi ile boyut olarak bakıldığında fiyatı en uygun modellerden biri olduğu için tercih ettim aslında.

soulblade tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Merhabalar,

 

Destekleriniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim. 

 

Parçalar alındı ancak henüz montajı yapmadık. Şehir dışına çıkmaları gerekti, büyük ihtimalle önümüzdeki hafta montajı yapmış oluruz.

 

Herkese çok çok teşekkür ederim.


Saygılar.

 

 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
2 2

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok