Telefonda(Spotify) çalan şarkıyı değiştirebilen akıllı saat/bileklik?
0

Bu konuda 9 mesaj var

Merhabalar.

 

Aracı değiştirdik ve eski araçtaki "bluetooth üzerinden şarkı dinleme" özelliğini kaybettik. Yeni araçta usb ve aux girişleri var. USB de sadece flashdisk üzerinden mp3 çalma yeteneğine sahip. Telefonu takıp kullanamıyorsunuz.

Eski araç iphone'u ipod olarak görürdü, gayet mutlu mesut kullanıyordum androide geçene kadar, androidde de bluetooth ile dinledim, büyük sıkıntı olmadı.

 

Yeni araç da iphone ipod olarak kullanılabiliyorsa eski iphoneumu araçta bırakıp hotspot üzerinden müzikçalar gibi kullanabilme ihtimalim de var. Bir denemek gerek.

 

Bugün telefonu aux üzerinden bağlayıp dinledim ama araç kullanırken şarkı geçişi vs yapmak problem. Telefonu hiç ellemeden direkt şarkı değişimi yapabileceğim bir çözüm arıyorum. Akıllı saatler ile bu işi halledebilirim sanırım. Sırf bunun için de saate binlerce lira vermek istemiyorum. Bildiğiniz uygun bir çözüm/cihaz var mıdır?

 

 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
4 saat önce, Kibitzer said:

Çok güzelmiş :) şimdi bunu nasıl gönderttirebilirim veya buralarda benzer bir şey bulabilir miyim bakayım

Tabii bir de şu var; telefon aynı anda araca da bağlanabilecek mi? Müzik dinlerken arama geldiğinde bu cihazı devreden çıkarıp telefon ile uğraşacak isem hiç anlamı yok.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
iPhone’u tanımıyor mu araç [mention=16]Kibitzer[/mention] hocam ? CarPlay gibi bir özelliği vardı yanlış hatırlıyor olabilirim tabi

Yok hocam tanımadı. Hiç yok gibi davranıyor, şarj ediyor ama. İphone'u aux üzerinden takıp bu cihaz ile kontrol edip hotspot üzerinden spotify'a erişebilirim. Her arabaya bindiğimde hotspot açmam lazım olacak o zaman, hep açık gezsem şarj yiyecek. Daha kompakt bir çözüm bulmam lazım.

 

Ekleme; auxa bağlanan bluetooth cihazlar var. Telefondan müzik dinlemek için. Ama o zaman da araca bağlanmayacak telefon.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Dün akşam öğrendim ki bahsettiğim işlemi sahip olduğum Miband 2 de yapabiliyormuş. Aliexpressten media button siparişi verdikten sonra öğrenmem ayrı bir bomba oldu tabii ki. Şu an için bir program yükledim telefona Miband 2 ile spotify(tüm media programlarını kontrol edebiliyor aslında) kontrolü için. Stabilitesinden çok memnun olmasam da işimi gördü. Alternatif birçok program var, en stabil olanını arayacağım. Aliexpressten telefonum için hem 3,5" çıkış alabileceğim, hem de aynı anda usbye bağlanıp şarj edebileceğim bir kablo da sipariş ettim, malum MotoZ'de 3.5" çıkış yok. 

Kibitzer tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok