Intel GPU üzerine
0

Bu konuda 6 mesaj var

Bir bilgiler gelmeye başladı. 

https://www.pcgamer.com/intel-shares-details-of-a-discrete-gpu-prototype-in-development/

 

"discrete graphics solutions for a broad range of computing segments."  yazmışlar ama ilk haberlerde bunların daha çok AI gibi pro uygulamalarda kullanılacağı, oyun bilgisayarlarına yönelik olmadığı yazılıyordu.  

Yeni bilgiler geldikçe ekleyelim. Oyun amaçlı kullanılabilen bir gpu olursa çok ilginç olacak , uzun zamandır AMD-Nvidia dışında 3. bir oyuncu olmamıştı.

ResetButton tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

nOlBbN.jpg

 

Haberin son kısmında şöyle bir güncelleme yapılmış:

 

An Intel spokesperson reached out to PCGamer with clarification on what exactly the company shared at ISSCC. Here is the statement in full:

"Last week at ISSCC, Intel Labs presented a research paper exploring new circuit techniques optimized for power management. The team used an existing Intel integrated GPU architecture (Gen 9 GPU) as a proof of concept for these circuit techniques. This is a test vehicle only, not a future product. While we intend to compete in graphics products in the future, this research paper is unrelated. Our goal with this research is to explore possible, future circuit techniques that may improve the power and performance of Intel products."

 

Yeni bir ürün yokmuş ortada, halihazırdaki entegre GPU'da kullanılacak güç tasarrufu teknikleri paylaşılmış. Intel'in üzerinde çalıştığı GPU ile herhangi bir ilgisi yokmuş.

Najaz tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Başka yerlerde de var haber. Yalnız prototipin bunun giriş seviyesi bir gpu olduğu yazılmış. Tabii prototip belki highend bir model de gelecek sonra. 

 

En son benim hatırladığım i740 vardı. aslında zamanına göre fena değildi ama pek tutmadı ,onun üzerine model de çıkmadı. Larrabee ile bir denemeleri oldu, ondan da son kullanıcı için en azından birşey çıkmadı.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Gpu piyasası durgunsa demek ki...

 

Abi aylardır gpu tarafından hiç haber yok. Millet de böyle yapay haberlerle goy goy çeviriyor. Laf olsun torba dolsun işte...

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok