Dış kullanım için güvenlik kamerası önerisi
1 1

Bu konuda 3 mesaj var

Balkondan sitenin otoparkını çekmek için kamera önerisine ihtiyacım var arkadaşlar. Bizimle zıtlaşan bir komşu nedeniyle kendi kontrolümde olan bir kamera kurmam gerekiyor ileriye dönük arabaya zarar verebilme ihtimaline karşılık.

Bugün aklıma ucuz aksiyon kamera geldi, nedeni su/toz koruması olması. 80 TL bulunabiliyor. Düşük çözünürlük ve büyük sd card ile sanırım uzun süre kayıt yapar ama bilemiyorum tabi. Tek kamera işimi çözecek. Birkaç günlük kayıt yapması yeterli. Sonra ben bilgisayarda aktarım yaparım.

Başka çözüm önerisi olan varsa alabilirim, teşekkürler.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

6 ay önce ben de benzer bir sebeple evimde otoparkı gören bir pencereye bir kamera arayışına girdim ama istediğim gibi bir çözüme kavuşamadım şu ana dek. Çünkü normal ofiste evde kullandığım ipcam vs genelde çözünürlükleri yetersiz. 200m. civarı ötesini düzgün çekecek birşey lazım bana da. Gerektiğinde zoom yapacak, gece görüşü olacak, networke bağlanacak hem sd karta hem nas cihazına kayıt yapabilecek birşeyler baktım. Ayrıca Toz ve yağmura dayanıklı olması da gerekiyordu. Amazondan falan epey araştırmıştım, işe yarar kameraların fiyatları benim düşündüğümün çok üzerine çıkıyordu. 

 

Sizin çekeceğiniz mesafe uzak değilse, aksiyon kamera iş görür herhalde. Ya da ev içinden dışarı çekecek şekilde 150 lira civarı satılan ipcamler iş görebilir. Yalnız gece görüşü ir ışığın camda parlama yapması nedeniyle işe yaramıyor. Kamera camdaki kendi yansımasını çekmiş oluyor.

 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Otopark tam evin önünde. 5.kata dışarı koymam gerekiyor kamerayı. Gölgede bir yer buldum gibi. Tabi sıcakta ne olur bilemem. Uzaklık en fazla 15 metre olur herhalde. Gece görüşü maliyet nedeniyle düşünmüyorum. Site güvenlik kamera sistemi var zaten.

3 arabalık yere ortalanmış şekilde tek araba park etme olayı var. Bize daracık yer kalıyor zar zor parkediyoruz. İş büyümesin diye şimdilik efendilikle çözmeye çalışıyoruz. Site toplantısı için elimde belge toplayacağım ayrıca kasıtlı durum varsa yakalamak istyorum.

Aksiyon kamera geniş açı olabilir belki işimi görecek mi bilmiyorum.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
1 1

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok