AKG K240 MK II - Stüdyo Audiophile Kulaklık
0

Bu konuda 1 mesaj var

https://www.cursedhardware.com/topic/1505-en-son-aldıklarınız/?do=findComment&comment=134434

Sennheiser GSP 500 aldığım için satıyorum. toplamda 25-30 saatten fazla kullanmadım, genelde audioengine'lar açık, bu sadece gece PC'de oyun oynadığım nadir zamanlarda kullanıldı. (onda da multi oyun oynuyorsam bunun mikrofonu olmadığı için Sennheiser PC 360 kullanmaya devam ettim)

kulaklık standı ile kullandığım için tertemiz, ilk günkü hali neyse o haldedir.

Uçuşta aldığım radyasyonu üstümden atmak için hemen hemen her gün yıkandığım için temizlik ve hiyjen açısından içiniz tamamiyle rahat olabilir, mide bulandırıcı bir durumla karşılaşmazsınız. 

Sıfır diye satsam vicdanımı rahatsız etmez yani o derece hatasız bir durumda. PC kablosu dışındaki kutu içeriği, yedek padleri ve aksesuarları hiç kullanılmadı, onlar tamamen sıfır.

17 Temmuz 2022 Amazon.com.tr faturalıdır, Amazon Germany üstünden alınmıştır ve garantisi hala geçerlidir, dijital faturası, kutusu ve tüm kutu içeriği verilecektir.

Şuan en uygun amazonda fiyatı 3200 TL.

Foruma özel ve son fiyat 2000 liradır. İndirim dönemi bittikten sonra sahibinden'e 2500 liradan koyacağım. Sıfır ile eşdeğer olduğu için çok durmadan alıcısına ulaşır diye tahmin ediyorum.

"Gara Cuma" furyasında olur da daha düşük bir fiyat yakalarsanız gözünüz kapalı alabilirsiniz, yukarıda link verdiğim mesajda belirttiğim gibi evladiyelik bir kulaklık. Ben sanırım Sennheiser'a marka bağımlısı olmuşum bir türlü vazgeçemedim.

(elimde bir de kapalı kutu HD 560S var ama onu efsane uygun fiyattan yakaladığım için satar mıyım bilmiyorum, GPS 500 varken açıp kullanmanın anlamı da yok. zaten GSP 500'ü de 2 tane aldım ikincisini indirimler bittikten sonra satacağım :icon_twisted: :lol: )

rammstein and jackjoker beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok