Faturalı hat devir mevzusu
0

Bu konuda 7 mesaj var

(konu hk. zerre bilgim yok)

vodafone hattım benim üzerime. babama devretmek istiyorum (zaten fiili olarak o kullanıyor). türk telekom'a geçmek istiyorum nihayetinde çünkü vodabok saçma sapan ücretler istemeye başladı faturalı hat için. devri vodafone'dayken mi yapmak daha mantıklı yoksa tt'ye geçtikten sonra tt'de yapmak mı. yoksa e-devlet üzerinden de daha uyguna filan yapılabiliyor mu? bi tüyo-taktik alayım:icon_think:

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Hattı bence tt'e taşıyın. TT'e taşıdıktan sonra da devredin. Yada hiiiç uğraşmadan vodafone'dan hattı direkt faturasız bimcell'e falan geçirin o öylece dursun bimcell'i arayıp hattı kapattırın. Babanızda gidip tt bayisinden yeni hattını alsın. O devir işleri vodafone da ölümdü en son. Hani bayinin dediğini müşteri temsilcisi yalanlıyordu öyle diyeyim. Hattı kapattırmak çok daha kolay öyle diyeyim. :D

OrcunFix tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
2 hours ago, OrcunFix said:

Hattı bence tt'e taşıyın. TT'e taşıdıktan sonra da devredin. Yada hiiiç uğraşmadan vodafone'dan hattı direkt faturasız bimcell'e falan geçirin o öylece dursun bimcell'i arayıp hattı kapattırın. Babanızda gidip tt bayisinden yeni hattını alsın. O devir işleri vodafone da ölümdü en son. Hani bayinin dediğini müşteri temsilcisi yalanlıyordu öyle diyeyim. Hattı kapattırmak çok daha kolay öyle diyeyim. :D

telefon numarasi degismese dedigin en mantiklisi

OrcunFix beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
3 hours ago, OrcunFix said:

Tamam da bu şekilde numara puf olur.

OrcunFix beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 saat önce, Definitive said:

Tamam da bu şekilde numara puf olur.

Tabi numara nanay. Ama öbür türlü bayiden bayiye sektirmece, oradan işte biz yapmıyoruz şu bayiye gidin demeler vs. allah bunlara düşürmesin. Ben icralık oldum mesela ve ödemedim de ödemeyeceğim de. Hattı iptal ettirmek istiyorum diyorum ceza bedelini ödeyeceğim. Müşteri hizmetleri şubeye gidin diyor, şubeye bayiye gidiyorum biz yapmıyoruz ama şurada ki bayimize gidin diyor. Envai çeşit şeyler ile uğraştırdılar. Hani bu firma dese ki size tanımlı 10 yıllık sınırsız datalı hat vereceğiz gene de alırsam en adisiyim.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok