infestor

CHW
  • Content count

    2,081
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    34

infestor last won the day on January 13

infestor had the most liked content!

About infestor

  • Rank
    pølsemanden

Profile Information

  • Cinsiyet
    Bilinmiyor

Recent Profile Visitors

17,529 profile views
  1. en sonunda tum elektrikli arac ureticileri arabanin karoserisini komple LED far yapsinlar da kurtulalim VAG kadar donanim cimrisi majör üretici yoktur herhalde. hiyartolar yakin zamana kadar bile bluetooth icin ekstra para istiyorlardi. sadece vw degil diger alman majörlerin hepsi imaj sayesinde arabalari yaglayip bi guzel geciriyorlardi millete. o devir cok sukur bitmise benziyor.
  2. snap windows belki tek faydali ozellik olabilir win11 ile gelen 👻 https://www.youtube.com/watch?v=JDAsJRs2aFk
  3. @SkyWarrior aha tam da arabami övmek için fırsat. mazda bu işi biliyor ağğğbi: bi tek bülbül büzüğü kadar olsa da yeterli ve dokunmatik olmayan ekran var. mis! kafa rahat!
  4. https://www.eff.org/deeplinks/2024/03/how-figure-out-what-your-car-knows-about-you-and-opt-out-sharing-when-you-can
  5. udemy kullaniyorum ama bini bir para birader kurslarin. o kadar 💩💩💩 ki... adam daha dogru durust ingilizce konusamiyor ve next next bam güm ne bok yaptigini kendi de bilmiyor, herifin test ortami enterprise bile degil. bangalore'da evinde sikko bi setup kurmus hesapta bize proxmox anlatacak. cekilecek cile degil valla baska da alternatif kurs yok udemy'de. pluralsight varmis. muduru ikna edebilirsem oraya yillik abonelik aldiracam. bi de onu deneyelim.
  6. squid game'in 2. sezonuna ne diyorsunuz gencler? ilk 2 bolumu izledim bana tirt geldi. "aciliyor" mu dizi ilerleyen bolumlerde?
  7. şu saatten sonra 34"ten aşağısını almam. alıştım bi kere
  8. oooo mel gibson baba cekmis. her turlu izlerim
  9. Apple Maps belki ABD'de is gorur ama Avrupa'da tamamen tırrık Yandex var mı hâlâ yauw😄
  10. Valla ben bu kurutma mak. Olayına hiç sıcak bakmıyorum. Zamanında kullanmıştım. Ağzına sicmisti benim kıyafetlerin😒
  11. Blue Eye Samurai de animasyondu.
  12. Lucid vb. Amerikan üreticilerinin çoğundan bi bok olmaz. Ancak çok yüksek fiyata lüks segmentte veya lüks taklidi yapan segmentte müşteriye araç ittirirler. Başka bişey değil Batarya maliyetlerinden dolayı Tesla da voku yiyebilir ileride
  13. Ben de alicam bi tane BT hoparlör ama kullanmak için sebebim yok🙃 özeniyorum bayaa Apaçi gibi sokakta gezegen fln açarım