Bloodborne
0

Bu konuda 7 mesaj var

Forumda aradim ancak daha once hic konusulmamis. Playstation 4’e 10 yil once cikmis. Su an PS store’da yari fiyata satiliyor. Game play fena durmuyor ama bilemedim. Oynayaniniz oldu mu?

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Souls oyunlarına aşınaysan süper bir oyun. Ama işte bu oyuna bir türlü 60 fps yaması getirilmedi. Grafikler hala aynı yani bir yama birşey de yok. Ha oynanır mı ? oynanır tabi süper oyun da işte bunları göze alıyorsan okey. Tabi birde en başta dediğim gibi souls oyunlarını seviyorsan gider yoksa hiç alakan yoksa bırakırsın oynayamadan.

Chronos beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Benim için FromSoftware'ın en iyi oyunu. Özellikle ilk bölümdeki Yharnam'ın tasarımına bitiyorum. Şehri gotik halde yapmışlar. Oyunun genelinde gotik tasarım hakim. Bazı bosslar kolay bazıları aşırı zorlayıcı. Dlc'deki bosslar ana oyundan daha zordur. Oyunu tam anlamıyla bitirmen için de iki kere oynaman gerekiyor. Göbek bağı denilen bir şey  vardı onu iki kere oynadığında tamamlıyorsun. Gizli boss açılıyor. Souls türünü seviyorsan oynarsın. Bu oyun çıkalı da 10 sene olmuş vay be.

Chronos beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler yourmlar icin cok sagolun. Henuz Elden Ring’e yeterince zaman ayirip ilerleyememisken Bloodbourne’u almam sacma olacak. Bakalim ileride kismet. Ama oyunun atmosferi acayip hosuma gitti orasi ayri tabi. 🫠

OrcunFix beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 saat önce, Chronos said:

Beyler yourmlar icin cok sagolun. Henuz Elden Ring’e yeterince zaman ayirip ilerleyememisken Bloodbourne’u almam sacma olacak. Bakalim ileride kismet. Ama oyunun atmosferi acayip hosuma gitti orasi ayri tabi. 🫠

Bunda öyle elden ring gibi bir açık dünya yok zaten ama biraz tabi can sıkıyor. Şimdi dark souls olsa mesela onda karakterine kalkan alıyorsun birşey yapıyorsun saldırıyı savuştur vs korun yani de bloodborne da bu yok. Hep kaçınacaksın sağa sola vs geriye veya silahla sersemletecen de o da pek işe yaramaz. Yani savunma yok desek daha doğru. Ama çözerrsen takılırsan süper zevkli bir oyun.

Chronos beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok