Fenriz

Üye
  • Mesaj sayısı

    11
  • Üyelik tarihi

  • Son ziyareti

  • Days Won

    1

Fenriz last won the day on Kasım 19 2022

Fenriz had the most liked content!

Fenriz hakkında

  • Rank
    Fresh Meat
  • Doğum tarihi Eylül 27

İletişim Yöntemleri

  • Website URL
    https://peaceville.com/bands/darkthrone

Profil Bilgisi

  • Cinsiyet
    Erkek
  • İlgilendikleri
    Gitar, FRP, Python
  1. Too Human, Xbox'ta bedava olmuş. Xbox'ınız varsa hesabınıza eklersiniz. 15 yıllık oyun, kontroller garip. Ama İskandinav mitolojisini sibernetikle birleştirme olayı güzeldi. https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/too-human/BQ216SGGM4M8
  2. 1. sezon temmuz ortası gibi geliyor. ARPG klasiği olarak yeni sezon için yeni karakter lazım. Rod Fergusson açıklamış.
  3. Hocam lütfen skillerini ve paragon buildini paylaşır mısın? Hocam item'leriniz nedir? Kullandığınız Rogue skilleri ve paragon'lar nedir? Ekran görüntüsü paylaşır mısınız?
  4. Arkadaşlar selam. Oyunu PS4'te oynuyorum PC sistemim yeterli değil =) Rogue açtım. Farklı farklı birçok twisted blade build'i var. Rogue karakteri olan arkadaşların buildleri nasıl? Hangi twisted blade build'ini kullanıyor? Paragon'da hangisine puan verdiniz? Diablo 2 oyuncusuyum. Paragon sistemi bana acayip geldi.
  5. Batushka'nın konser kaydını dinliyorum. Orijinal Batushka, çakma olan değil.
  6. Amazon gaming'te The Evil Within 2 bedava oldu. Haberiniz ola.
  7. Hoşbulduk. Teşekkürler.
  8. SW: Fallen Order'ı PS4'te oynadım. Aynı yerlerde geçiyor, fakat oynadıkça gidilmeyen yerler açılıyor, ekstra mekanlar ekleniyor. Fakat ana hat üç gezegen üzerine kuruluydu. Oyun bana zor geldi. Zaten yapımında da Souls oyunlarından ilham alındığı da belirtilmişti. Sonlarına geldim, fakat sıkıldığım için bıraktım bir daha da oynamadım. Belki güncellemelerle daha iyi hale gelmiş olabilir.
  9. Hoşbulduk. İşten güçten kafa gitmiş benim.. 2. oyunun başlığı diye okumuştum. Kusura kalmayın.
  10. God of War ve The Last of Us Part II %75 indirime girmiş. Haberiniz olsun. The Last of Us Part II = 99,75 TL God of War = 89,50 TL
  11. Darkhardware forumları aklıma gelmişti. Baktım Cursedhardware olarak yeniden açılmış. Eskileri görmek iyi oldu. Deathknight, Tiestorn daha başka tanıdıklar hep buradaymış Drizzt vardı, Xbox fanı o da burada mı acaba? Eskilere selam olsun. Forumları görünce üye oldum, nostalji oldu valla. Oyuna gelince, ilk oyunu dibine kadar oynayıp bitirmiştim. Bu oyun ilk oyunun eksikliklerini kapatmış. İlk oyuna göre düşmanlar daha akıllı olmuş, eskiden belirli birkaç yönden saldırmak gibi salaklıkları vardı, ama bu oyunda değiştirmişler. Oyun biraz daha hızlanmış ya da bana öyle geldi. PS4'te oynadım, grafikler, sesler, müzikler genel olarak hoşuma gitti. Umarım bu oyuna birkaç tane DLC çıkarırlar. Sanırım ilk oyun için de 3-4 tane DLC çıkarılması planlanmış, fakat 2. oyun için bastırılınca DLC'ler iptal edilmiş. Hatta iptal edilen DLC'lerden bir ya da ikisinin konusu 2. oyunda ana hikayesinde de işleniyormuş. Ben de bunları sosyal medyada okumuştum. Tekrardan selamlar olsun herkese.