Azzam

Üye
  • Mesaj sayısı

    6
  • Üyelik tarihi

  • Son ziyareti

  1. Bugun gidip magazada koltuklari denedim. Calisan arkadasinda da yonlendirmesiyle farkli modellere de baktim. Me too'dan vazgecip Breeze modelini almaya karar verdim. Rahatlik ve kafa destegi acisindan beni daha cok memnun etti. Pazartesi nasipse siparis verecegim. Urun elime ulasinca deneyimlerimi de paylasirim insallah
  2. Magazalari aradim ama internet fiyatlari icin onlar uygun fiyatlar dediler. Ayrica magazada teslim suresi 4 haftayi bulabiliyormus. Biraz pazarlik denedim ama pek fayda vermedi. Gidip koltuklari denedikten sonra internetten almayi planliyorum.
  3. Ben de normal sartlarda pek evden cikmiyorum zaten fakat maalesef biraz aciliyetim var. Cunku ciddi bel ve sirt agrisi cekiyorum. Oncelikle magazayi arayacagim zaten duruma gore ziyaret edecegim.
  4. Ben de haftasonu bi magazaya gidip hem deneme hem de pazarlik yapicam. Deneyimleriniz ve paylasimlariniz icin cok tesekkurler. Bu arada me too'nun kafalik destegine cok ihtiyac duyuyor musunuz? Ben cok ihtiyacim olmayacagini dusundugum icin kafalik olmayan versiyonunu almayi dusunuyorum ama sizin tavsiyeniz nedir?
  5. Ustad kac yildir kullaniyorsunuz? Yani dediginiz gibi fiyatlar ucmus ama degecekse yine de almayi dusunuyorum. Gerci model olarak da kararsizim, me too disindakiler de guzele benziyor. Gidip magazasinda deneyecegim.
  6. Selamlar herkese, Oncelikle uykudaki bi konuyu tekrardan hortlattigim icin kusuruma bakmayin. Ben de nurus me too almayi dusunuyorum da bu topic'te kullananlarin oldugunu gordum. Ornek olarak @stardust Urunu hala kullaniyor musunuz? Herhangi bir sorun yasadiniz mi? Tavsiyeniz ne yondedir? Yardimci olursaniz cok sevinirim.