The Man in the High Castle - Dizi tavsiyesi
0

Bu konuda 8 mesaj var

Selamlar,

 

Philip K. Dick'i kitaplarından tanımıyor olabilirsiniz ancak Hollywood'un çok ekmeğini yediği bir çok filmin O'nun kitaplarından yola çıkılarak yapıldığını biliyor olabilirsiniz. En çok bilinenleri Blade Runne, Total Recall, Minority Report, Next, Paycheck vs. Bu sefer kitabıyla aynı adı kullanarak (bazı kitaplarının isimlerini beğenmemiş olacaklar ki yapımcılar filmlerinin isimlerini değiştirmişlerdi - Total Recall gibi) film yerine bir dizi çekmeye karar vermişler ve bence oldukça da iyi yapmışlar. Son zamanlarda ilgiyle izlediğim başarılı bir dizi çıkartmışlar ortaya.

 

Konusu kısaca şöyle: "Ya İkinci Dünya Savaşı'nı Almanlar ve müttefikleri Japonlar kazansaydı dünya, özellikle de Amerika nasıl olurdu?"

Elbette söz konusu yazar PKD olunca iş bununla bitmiyor. Hiçbirşey göründüğü gibi değil. Gerçek sandıklarımız bir hayal olabilir mi?

 

 

Özellikle o dönemi anlatan ve casus temalı eserlerden hoşlananlar için oldukça ilginç bir dizi çıkmış ortaya. Meraklısına The Man in the High Castle'ı tavsiye ederim.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

ikinci sezonu da çekilecekmiş. 

Zaten ilk sezon bir tuhaf bitiyordu.

 

Dizi iyiydi , konu da çok ilginç . Ancak tamamına bakıldığında, vasatın biraz üzerine çıktı. Aslında cult dizi olabilirdi.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Her reklam panosunda gorunce ister istemez izledik lakin olay paralel evren isine donecek, Lost vari isin sonunu baglayacaklar intibasi olustu bende.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorumlara katılıyorum, potansiyeli çok yüksek aslında. Çok daha güzel birşey çıkartabilirlerdi ortaya, ancak yine de o dönemi farklı bir versiyon şeklinde izleyebilmek güzel oluyor.

 

Türkiye için de benzer birşey yapılabilir miydi acaba :icon_think: Ortalık feci karışırdı sanırım :icon_eek:

 

Neme lazım diye spoiler muamelesi yapayım da kimsenin hevesi kaçmasın :)

@@Tumer

  Reveal hidden contents

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

ucu kaybolacak mi kaybolmayacak mi diye izleyecegiz napalim :) Lakin:

  Reveal hidden contents

 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok