İlk yerli otomobilimizi gururla sunarız...
0

Bu konuda 8 mesaj var

Sayın cumhurbaşkanımızın "Yok mu bunu üretecek bir babayiğit?" sorusunun cevabı belli oldu: Var!

 

Najaz Automative Industries Co. olarak tamı tamına 8 yıllık bir AR-GE sürecinin meyvesi olan ilk yerli otomobilimizi gururla takdim ederiz. Şirketimiz nasyonal sosyalizmin kooperatif kalkınma, enternasyonal sosyalizmin gelir adaleti ve kapitalizmin rekabet felsefelerini tek bir potada eritmeyi başarmış ve aracımızı toplumun her gelir sınıfından insanların rahatlıkla satın alabilmesini sağlamak için 16.500 TL gibi son derece cazip bir fiyattan siz vatandaşlarımızın beğenisine sunmuştur...

 

(Not: Kamuflajları lansmana yetiştiremedik, kusura bakmayın lütfen)

 

Bajaj QUTE

 

yLE42N.jpg

 

Vv0YAP.jpg

 

gZqonb.jpg

 

659nQ3.jpg

 

28rZ2N.jpg

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

bu "araba" yurt dışında 3000 dolar mı ne, tr'de fiyat ilk açıklandığında 15 bin idi, bir de üstüne (yılbaşında sanırım) zam yemiş 17'ye dayanmış  :8 rezalet.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Motorsikletlerin yanına koymuş satıcı :)  Bu tür ürünlerin hiç şansı yok insanların ihtiyacı olsa bile aşşağılanmamak için almazlar.

Mesele benim fevalade işimi görür az yakar zaten istanbulda dur kalk gidiyoruz,  her yere park ederim vs.vs. 

Polis bile acıyıp ceza kesmez biraz acındırsan kendini 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

araba olayı değilde bir ara tvde asya triportör pazarının büyüklüğünden ve türkiyenin bu pazara hiç ilgi göstermediğinden bahsediyorlardı. adamlar milyonlarca triportörlük hacme sahip. tabi biz yine herzamanki gibi treni kaçırdık.  araba değilde buraya biraz eğilseydik bizim için bir basamak olabilirdi.

TheCrow beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yokuş çıkamaz tezine katılmıyorum. Benim gibi başka bir arkadaşla Koşuyolu yokuşlarında test etme imkanı buldum. Sarı renk olmasından mütevellit öncelikle taksicilerin ve diğer insanların "bu ne olm?" tadındaki bakışlarına maruz kaldık.

He yazlık yerde olsam alırdım ama istanbulda olmaz. 75km/h'den yukarı çıkamıyor, benim motosikletin motoru var içinde. Paketçiler için harika.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

lahmacuncular filan bunu almaz, onlar alıştı ciiiiiiiiiik diye kornaya asılıp dandik motorlarıyla terör estirmeye; bunla her yere girip çıkamazlar. ayrıca pahalı da. beyaz fırın smart kullanıyor belki o tip yerler alır diyecem de, onların da imaj kaygısı olur sanırım. bir arkadaşın dediği gibi imaj kaygısından millet de almaz. 3000 dolar olmadığından ben de almam, tr'de tutmaz bu araç. tutmasın da zaten, zaten şu hali yeterince çirkin, hepten üçüncü dünyaya sarar memleket.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok