Yalovadaki Köprü kullanır mısınız?
0

Bu konuda 57 mesaj var

Otobüsle gectik şimdi gemlik giselerinden, paralı girislerde kulubeler var, onun haricinde de ogs kisminda da ayakta dikilen bayanlar var, bunlar kışın ne yapacak buralarda?

Bir de ogs kisminda ayakta neden insan dikmisler ki

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen hafta Antalya'ya gittim ve dün döndüm. İkisinde de köprüyü kullanmadım. Sakarya'da Bilecik-Eskişehir sapağından çıktım, aynı yoldan geri döndüm. İzmir yönüne gitmiyorsanız çok büyük zaman kazandırmıyor gibi. Zira Yandex Navigasyon ile gittim, kullananlar bilirler eğer rota dışına çıkarsanız sürekli yeni rota hesaplayıp sizi önceki hızlı rotaya geri döndürmeye çalışır kafanızı şişirir. Yeni köprü çıkışından çıkmayıp düz gittiğimde hiç geri döndürmeye uğraşmadı, rota hesaplandı dedi ve benim kafamda kurduğum Sakarya'daki çıkışa yönlendirdi. Eğer arada ciddi zaman kazancı olsaydı birkaç çıkış boyunca beni geri döndürmeye çalışırdı.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

3. Köprü tutar, mecburi ihtiyaç haline gelmişti artık, ayrıca diğer köprü gibi isteğe bağlı geçiş de olmayınca ilave yük getirmez, orman arazisine yan etkisi olmasa güzel proje aslında, havaalanının da tutacağını düşünüyorum ben.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok