Stellaris (PC)
0

Bu konuda 9 mesaj var

Beklediğim an sonunda geldi. :)

 

Uzayda geçen grand strategy oyunu Stellaris, bu akşam 20:00'den itibaren release oluyor. Geliştirici ve dağıtıcı firmalar Paradox Development Studio / Paradox Interactive son bir haftayı oyunu çeşitli şekillerde tanıtarak geçirdi. Önce Londra'da 2 gün süren bir multiplayer etkinliği gerçekleştirildi. Dünyanın çeşitli yerlerinde davet edilen oyuncular, geliştiriciler ile birlikte oyunun son sürümünü oynadılar. Twitch üzerinden canlı yayınlanan etkinlikte, 32 oyuncu birbirleriye 1000 yıldız sisteminin bulunduğu galakside güç için kıyasıya mücadele ettiler. İzlediğim kadarıyla, oyun multiplayer kısmında oldukça kararlı çalışıyor ve eğlenceli görünüyor. Bu arada,  Paradox Interactive önceden belirlenen Twitch/Youtube kullanıcısı yayıncılara oyunun kopyasını gönderip, 5 Mayıs'ta yayın yasağını kaldırdı. Bu oyuncular, oyunu erken oynama ve yayın yapma şansı yakaladılar. Geçtiğimiz 4 gün boyunca epey bir yayın yapıldı. Gördüğüm kadarıyla oyun olmuş. En son, bu güzellikte ve ölçekte gerçek zamanlı 4X strateji  olarak Pax Imperia: Eminent Domain (1997) yapılmıştı. Bu akşamdan itibaren oyunu oynamaya başlayacağım. Hatta uzun bir süre sadece Twitch üzerinde oynamayı düşünüyorum. Merak edenler izleyebilir.

 

Oyunu oynayacaklar şöyle bir site var: http://kaisersly.github.io/stellaris_race_maker/

 

Bu siteyi kullanarak, oynayacağınız ırkın ve yönetim biçiminin karakteristiğini, değişik kombinasyonlarla deneyip görebiliyorsunuz.

 

Ayrıca oyunun müzikleri oldukça başarılı. Pre-order hala devam ediyorken, Steam üzerinden Nova edition alınabilir. Bu sürüm, soundtrack içeriyor.

 

https://www.youtube.com/watch?v=U9Tnppi4bZ0#t=160

Rj0lnir and MaverocK beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yayına çok daha önce başlayacaktım. Oyun ses kartımı beğenmedi. Epey bir uğraştım, oyun içi ses alabilmek için. Nihayetinde on-board ses kartından ses almayı başardım. Ama iki saat gecikmeli olarak başladım. Hatta Najaz'ı, Goatopian Prosperity Syndicate adını taşıyan despotik imparatorluğumun ilk imparatoru olarak seçtim. :)

 

Aralıksız 9 saat oynadım. Bu sürenin tamamında twitch üzerinde yayındaydım. Neyse biraz dinleneyim, akşam tekrar yayında olacağım. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun multisi mi ağırlıklı , single player mı?

 

Bu firmanın başarısı taktire değer, Cities oyunu da öyle. Pc 'e özgün oyunlarla ciddi başarı yakaladılar.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun multisi mi ağırlıklı , single player mı?

 

Bu firmanın başarısı taktire değer, Cities oyunu da öyle. Pc 'e özgün oyunlarla ciddi başarı yakaladılar.

 

Oyun, hem single player hem de 32 oyuncuya kadar multiplayer olarak oynanabiliyor. Geçtiğimiz hafta yapılan multplayer etkinliğinde 32 oyuncu iki gün boyunca sorunsuz bir şekilde oynadılar. Sadece yüzlerce gemilerle yapılan 1-2 devasa savaş yüzünden lag yaşandı. Ben şimdilik single player oynayıp oyunu çözmeye çalışıyorum. Ama bir ara multiplayer deneyeceğim. Epey eğlenceli görünüyor. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@@MaverocK

 

"Horizon Signal" adıyla yayınlanan içerik, Sunless Sea oyununu hazırlayan ekipte metin yazarı olarak çalışan Alexis Kennedy'nin katkılarıyla hazırlanmış. Tıpkı Leviathan eklentisi gibi  Horizon Signal içeriği de mid-game ve end-game odaklı yeni bir storyline ve alakalı eventler içeriyor. Leviathans, içerik olarak bence başarılı olmasına rağmen oyunda bazı denge sorunlarına yol açtı. Hatta 60 saatlik oyunum bir bug yüzünden yalan oldu. Bu sorunlar, Horizon Signal ile birlikte yayınlanan 1.4 "Kennedy" yaması ile giderilmiş görünüyor.  Yama ve içerikle ilgili linkler:

 

https://forum.paradoxplaza.com/forum/index.php?threads/stellaris-horizon-signal-available-now.986624/

 

https://forum.paradoxplaza.com/forum/index.php?threads/update-1-4-released-checksum-54ed-not-for-problem-reports.986612/

MaverocK beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok