Annem icin android tv box yada tablet onerisi
0

Bu konuda 5 mesaj var

Anneme eski pcmi vermistim kullaniyordu ama son zamanlarda anormal yavas ve sebebini bulamiyorum. HDD yi rami ekran kartini psu yu herseyi test ettim genede 10 daikika aliyor sadece windows 8 in acilmasi..

 

32 inc 720 p toshiba bir tv ye baglamak icin android box denen aletlerden yada tv ye sorunsuz baglanip kullanilabilecek bir tablete ihtiyacim var. Tv de hicbir smart tv yada wifi olayi vs yok.

 

Annem sadece chrome dan nete giriyor ve youtube ve benzeri dizi sitelerinden turk dizilerini falan izliyor. Pintereste facebooka falan giriyor. Birde klavye mouse baglanacak tabii bu alete.

 

Tavsiyeleriniz neler olur bu konuda?

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

raspberry pi ve kodi ikllisi süper android box çözümü olur.kodi hoşunuza gitmezse ubuntu mate yüklü bir sd kartla normal bir bilgisayara dönüştürebilirsiniz pi yi.boyutu falanda kredi kartı büyüklüğünde hdmi çıkışlı herhangi bir ekranda da kullanabilirsiniz.veya trrs kabloyla normal crt lere bile pi yi takabilirsiniz.pi nin kodi li işletim sisteminde kumanda desteğide var.başka bir kumandaya gerek kalmadan aynı kumandadan yönetebilirsiniz....

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Win 8.1 64 bit yukluydu win 10 32 bit kurdum bayagi hizlandi sonra vaktim oldugunda absolute linux yukleyecegim bakalim sagolun yardimlariniz icin.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok