Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Duruyor hocam. @@ObiWan hocam ben alıcıyım nasıl iletişime geçebiliriiz? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Satılanları çıkarttım. Fiyatlar değişmedi. Arabalar eklendi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Sansa clip+ nın durumu nasıl bilgilendirir misin beni obi abi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 @@berkeser1907fb hala satılık, kargolayabilirim en kısa sürede. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Daha önce hiç satın almadım burdan bişey mp3ün durumu nasıl ve ödemeyi nasıl yapıcam açıklar mısınız Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Ekran kartları (GTX 970 ve GTX 960) eklendi. Razer Naga'nın fiyatı güncellendi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Ekran kartları hakkında bilgi güncellendi. 970'in modeli girildi.Nikon D90 body + lens girildi.Araba listesi güncellendi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Hayırdır galeri mi açtın? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Araba neyse de yazlığı buradan birisine satarsan efsane bir alışveriş olur. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Hayırdır galeri mi açtın? Ben açmadım ama çok yakın arkadaşım açtı. Aslında galeri değil, tuning ve car care, ama alım satım da oluyor haliyle. Araba neyse de yazlığı buradan birisine satarsan efsane bir alışveriş olur. Bence de... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Satılmış veya satılıktan kaldırılmış bazı parçaları sildim.Ekran kartlarını alalım arkadaşlar Ayrıca araba linki güncellendi. Yeni araçlar eklendi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 GTX 970 ve Razer Naga'yı satmak istiyorum. Bir tek onlar kalmış. Haydi el atalım arkadaşlar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 1 saat önce, ObiWan said: GTX 970 ve Razer Naga'yı satmak istiyorum. Bir tek onlar kalmış. Haydi el atalım arkadaşlar. Yazlığı sattın mı Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Galaxy S6 telefon eklendi. Fotoğraflar ve fiyatlar güncellendi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 970 ekran kartı duruyor mu hala ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 On 1/7/2018 at 8:42 PM, yarimpower said: 970 ekran kartı duruyor mu hala ? Hocam maalesef o satıldı. Güncellemeyi unutmuşum burayı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Cep telefonu (Galaxy S6) tekrar satılık hale geldi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Galaxy S6 hala satılık, sahibinden'e de ilan vereyim. Üşeniyordum feci ama artık çıksın elimden. Note5'in durumu gayet iyi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş