[Alınık] Bozuk Razer Deathadder 2013
0

Bu konuda 7 mesaj var

Merhaba,

Elimde bir adet Razer Deathadder 2013 var. Aslında çok iyi kondüsyonda. Herhangi bir klik problem yok. Bir tek malzeme hatasından dolayı sol tuşun üstündeki, tuşa basan plastik aksam kırıldı. 

Onu superglue ile yapıştırmayı deneyeceğim. Fakat bir yandan da, eğer başka bir sebepten dolayı bozulmuş Deathadder 2013'ünüz varsa alabilirim.

Spesifik olarak Razer Deathadder 2013 olması gerekiyor. Zira orjinal Deathadder da vardı bende. Mouse'u açında içerdeki aksamların baya farklı ve uyumsuz olduğunu gördüm. Muhtemelen bozuk bir Deathadder Chroma da olmayabilir yani. Gerçi onun iç aksamını bilmiyorum youtube'dan dikkatli incelemem lazım.

Şimdilik bu kadar...

 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

ilk çıkanda mouse üst kasa ile alt kasa arasında daha çok bağlantı vardı. Biraz daha ağır bu bağlamda ilk çıkan. Fakat ilk çıkanın elektronik devreleri bir tanesi üst tarafa, optik algılayıcnın olduğu kıısm ise alt tarafa bağlı. Çıkarırken kablo koparma riskiniz oluyor zira alt ve üst devre arasındaki kablo çıkarılabilir değil. Youtube'da farklı dizilimler de gördüm. Sanırım ilk çıkan içerden bazı revizyonlar geçirmiş.

2013'ü tamir etmek daha kolay gibi, full sökmek zamanımı almadı. Kalite açısından en önemli şey şu klik mekanik aksamı. Ona dikkatli bakacağım yarın tekrar açacağım bakayım aynı şeyi mi koymuşlar ikisinede.

Hamza beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Razer'la temasa geçip istemeyi denedin mi?

Geçecektim, sitelerini bu bağlamda incelemeye başlamıştım. FAQ kısmında açık açık replacement parts satmıyoruz, göndermiyoruz şeklinde bir ibare görünce kasmadım.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Sorunu çözdüm. ebay'den outer shell sipariş etmiştim, geldi ve taktım. Eskisi gibi kullanıyorum. Zaten sorun sadece outershell'deki plastik aksamın kırılması ile ilgiliydi. 13$ + 4$ shipping ödedim. Yeni mouse almaktan iyidir :)

Arada mouse'u da temizlemiş oldum.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok