Devil May Cry V
0

Bu konuda 3 mesaj var

Oyunun forumda ana başlığı yokmuş. Bahane edip açayım dedim.

 

Geçen hafta oynamaya başlamıştım, bugün ananeye kaçamak yaparak kalan bölümleride bitiriyim diyip zaten sonlara yaklaştığımı hissetmiştim ve oyunu finallendirdim.

 

Klasik DMC coşkusu var oyunda, başlarda bir süre sonra biraz bayar gibi olmuştu ama sonradan senaryo gereği ilgi çekicilik başlıyor. Orijine dönüş çok iyi olmuş, DMC serisi sever kişinin muhakkak! oynaması gereken bir oyun olmuş.

 

İlk başlarken Devil Hunter zorluğu açık olsa da pek zorladığı söylenemez. Oyun bitince son of sparda modu açılıyor tabi pek tekrar oynamak isteyeceğimi düşündürmedi. Kombatlar pek istediğim kadar yeterli gelmedi fazla kolay gibi geldi biraz... Yani zorluk modu artınca daha ne kadar zorlayıcı olabilir ki oynatmak için hissi belirdi.

 

Her neyse sonuç itibariyle capcom seriye lâyık bir oyun yapmayı başarmış yinede. Grafikler bu oyun için başarılı, kombolar zaten so cool tabiri caizse. :zuh: Devil may cry demek Dante demek.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bitireli bayağı oluyor çok kolay olduğu doğru tek düğmeye spam yaparak oyunu bitireblilirsiniz ama oyun güzel bir oyun..

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok