Office Lisansını Mailden Kaldırma
1 1

3 posts in this topic

Arkadaşlar bir bilgisayarda Office lisans anahtarı mail hesabına tanımlanarak kullanılmış. Bilgisayarı kullanan arkadaş kendi şahsi mail hesabına lisansı tanımladığı için kendisi işten ayrılınca haliyle mail hesabından lisansı almak gerekiyor fakat bir türlü bu ayarı göremedim mailde. Office anahtarı elimde var ama maile tanımlandığı için mail ile giriş yapın diye uyarı çıkıyor. Fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Uzun zamandır kullanmadım ama süreç değişmediyse Office'in aktifleştirildiği Microsoft Hesabına girilmesi, hesap içerisinde uninstall ve deactivation yapılması gerekiyor. Bunu yapmadan o key'i ilgili Microsoft Account'undan düşürmenin bir yolu yoktu eğer sonradan bir workaround gelmediyse. Ayrılan kişiyle iletişim devam ediyorsa kendisinden yardım almanız gerekebilir.

9 dakika önce, Pablo 'Definitive' Vader said:

Uzun zamandır kullanmadım ama süreç değişmediyse Office'in aktifleştirildiği Microsoft Hesabına girilmesi, hesap içerisinde uninstall ve deactivation yapılması gerekiyor. Bunu yapmadan o key'i ilgili Microsoft Account'undan düşürmenin bir yolu yoktu eğer sonradan bir workaround gelmediyse. Ayrılan kişiyle iletişim devam ediyorsa kendisinden yardım almanız gerekebilir.

Baya araştırdım fakat bu tarz bir işlem sanırım yok. Microsoft hesabında hiç seçenek yok.