Akıllı ve Taşınabilir Projeksiyon Cihazı Önerisi [2022]
1 1

Bu konuda 7 mesaj var

Selamlar,

Şu an önerebileceğiniz projeksiyon cihazlarını merak ediyorum. Film izlemek için kullanacağız.

Aradığım özellikler:

  1. Taşınabilir olması: Herhangi bir kabloya ihtiyaç duymadan çalışabilmesi ve görüntü alabilmesi
  2. Akıllı olması: Kendi üzerinden YouTube ve Netflix gibi uygulamaları çalıştırabilmesi (bunu sağlayan usb stick şeklinde bir cihazla da çözülebilir ama ilk tercihim bu yönde)
  3. Fiyatının en çok $500 civarı olması
  4. Mümkünse, güneşli ortamda değil ama akşamüzeri de izlenebilmesi

1k altına native çözünürlüğü 1080p olan pek cihaz yok. Var olanların da lümen değeri düşük. 720p native çözünürlüğe OK gibiyim ama olmalı mıyım bilmiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum.

Şu ana kadar yakın olduğum cihaz: Anker Nebula Mars II Pro - Renk doğruluğu konusunda iyi bir cihaz değil fakat işimi görecek gibi duruyor. Aynı mantık ile bunu alt modelleri de iş görebilir.

Bir de bu var: LG PH30N - Akıllı değil ancak fiyatı uygun. Bir üst modelinin de gücü biraz daha yüksek.

Bu cihazlar için bir piyasa lideri var mı onu dahi anlayamadım. Yabancı kaynaklarda önerilenlerin çoğu çok pahalı ve TR'de yok. Burada taşınabilir kategoride Anker lider görünüyor.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Aradığınız tüm maddelerle örtüşen Philiphs Picopix Max var, oldukça taşınabilir, bataryalı, Fullhd native çözünürlük ve 800 Lümen sunuyor. Android 9.0 yüklü ve güncel çoğu standartı destekliyor (type c görüntü aktarımı, bt ses yada gamepad/klavye mouse bağlama/ wifi 5ghz, telefondan kablosuz paylaşım vs.

Almanya fiyatı 650 Euro seviyelerinde.

https://www.philips.com.tr/c-p/PPX620_INT/picopix-max-mobil-projektoer

2 saat önce, RFID said:

bunun bir önceki modelini kullanıyorum, 480p ve android 7.0 ile geliyor.  120 Euro’ya almıştım. Oldukça memnunum. Hatta ziyarete gelirken yeğenlere de birer tane almaya karar verdim. Bonkör Alamancı amca hesabı. 😂

RFID beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni bir konu açmak istemediğimden buradan yazayım dedim. Geçtiğimiz hafta Philips Picopix Max One model taşınabilir projeksiyon cihazını satın aldım. Bu model, yukarıda önerdiğim Philips Picopix Max’ın akılsız versiyonu. İçerisinde android yok. Neden bunu aldım dersek, ciddi uygun bir fiyata buldum (230 Euro) ve akıllı özellikler kazanması için de yanında Google Chromecast with Google TV çözümünü de satın aldım (60 Euro) iki cihaz toplamda 290 Euro’ya geldi. Şuan ufak ufak deniyorum. Type C portu üzerinden tek kablo ile nintendo switch’i görememesi haricinde memnuniyetsiz olduğum bir yönü olmadı gibi. Biraz daha kurcalayıp daha detaylı birşeyler karalarım buraya da.

1773-D516-4228-445-B-AFF7-5364-EDC8-BFE9

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
1 1

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok