Another Remake -- Splinter Cell
0

Bu konuda 4 mesaj var

İlk oyunun remakeini yapıyormuş Ubisoft amcam. Daha yapım aşamasının başında olduğunu söylüyorlar, o yüzden 2024'ten önce beklemek biraz beklentiyi abartmak olur. Anladığım kadarıyla bölümleri aynen koruyacaklar ama ilk oyundaki doğrusallığı giderebilmek için ek yollar vb. şeyler yapacaklarmış. Karakteri vs. kim seslendirecek henüz belli değil. Michael Ironside yaşıyor ama belki de konuşmaları hiç değiştirmeyip sadece efekt vb. şeylerin sesini değiştirirler. Aynı durum Dennis Haysbert için de geçerli tabi. Merakla bekliyorum açıkçası.

https://www.youtube.com/watch?v=XfJpSeit3zI

Ayrıca ilk oyunu 30 Kasım'a kadar Ubisoft Store üzerinden ücretsiz edinebilirsiniz.

wazzap tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun geliştirici adamlarda kalmadı işin kötüsü artık, adam akıllı kafa yorulup oyun çıkartmak yerine zamanında tutulmuş oyunları nextgen cilalayıp tekrar öne sunuyolar. Bu işten şu an ekmek yiyenler artık aslında UE 5 vs gibi motor geliştiriciler oluyor.

Ray trace falan iyi hoş güzel şeylerde şöyle dönüp bakıyorumda eskiye nazaran çıkan adam akıllı oyun kalmamış. Ama işin donanım kısmına bakıyorsun ray trace çıkalı 3. kuşak rtx kartlar geldi oyunsal olarak doyurucu birşey yok. RTX2 ve 3 serisi zaten kripto işinin karnını doyurdu bu dönemde oyunsuz geçti. Bakalım süreç nasıl devam edecek.

Splinter cell güzel oyundu, hani anılarıma dönüp bakayım denebilecek oyunlar arasında zamanında güzel gelen şimdi eskimiş görselle oynamak istemiyorsun haliyle bu bakımdan remake değerlendirilebilir. Çıksın bakalım.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim zamanında oynayıp rafa kaldırdığımız ve hatırlarımızda güzel yeri olan oyunlar genç oyuncular için hiç bilmedikleri IP'ler olabiliyor. Hedef kitle de sanırım bu kişiler olmalı, mekanikleri biraz günümüze uygun güncelle, grafikleri yeni hale getirip daha önce tutmuş fikirleri yeni oyunculara da aynı isimlerle satıp devam et. Sürekli daha önce oynayıp bitirdiğimiz oyunu daha güzel grafiklerle bir kere daha oynamanın bana çekici gelen bir tarafı yok maalesef.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok