10" Android Tablet Tavsiyesi Rica ediyorum
1 1

Bu konuda 5 mesaj var

7 yıldır severek kullandığımız Galaxy Tab A6 (2016) cihazımızın eMMC'si ömrünü tamamladı, tahminen tamir ettirmek yenisi kadar pahalı olacağından yeni bir tablet alalım dedim.

Tespit ettiğim modeller:

Tahmin edebileceğiniz üzere 4GB/64GB ve üzeri modellere daklanıyorum, burada benim için belirleyici olan biraz da ekran olacak.  Bu nedenle IPS ekranı ile Lenovo biraz öne çıkıyor gibi, ama orada da M10 Plus dışındaki modellerde pek yazılım desteği yok sanırım Android 13 mesela M10'a gelmeyecek gibi.  A8 biraz eski bir model ve A9+ varken artık anlamlı mı emin değilim, ama yine de 20% ucuza geliyor olması tarafında cazibesi var.  Son olarak A9+ aradığım gibi bir cihaza benziyor ama fiyatı diğerlerinden 15-20% fazla ve ekran olarak sıradan bir TFT olması biraz düşündürdü.

Yorumlarınız?

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Evde Lenovo Tab M10 var 1 seneden fazladır. TV izleme, internette gezinme, ufak tefek oyunlar vs. iş görüyor. Ben alırken Samsunglarla arasında fiyat farkı çoktu şimdi neredeyse aynı düzeye gelmiş. Beklentiyi çok yüksek tutmazsanız iş görüyor. Yazılım olarak pek bir güncelleme almıyor 3-4 ayda bir birşeyler güncelleniyor. Aldığınız şekilde kalacağını varsayın. Herhangi bir yazılımsal veya donanımsal hata ile karşılaşmadım kullandığım süre içerisinde. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 15.11.2023 at 11:54 PM, Hugh Bullet said:

Evet bu tablet Türkiye'de enteresan şekilde ucuz satılıyor, genel olarak çok memnun kaldım.  Medya izleme, web browsing ve okul işleri (K12, Morpa vs.) için son derece yeterli.  S Pen olmaması biraz üzdü bir önceki tabletimiz Galaxy Tab A6 idi, orada çok faydasını görmüştük.  Pasif bir kalem ile idare ediyoruz..

Omfs beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
1 1

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok