Avatar: Frontiers of Pandora
0

Bu konuda 8 mesaj var

Ubisoft’tan 100 kulüp puanına aldığım %20 indirim vardı kullanmadığım baya önceden onu da kullanarak aldım, download ediyorum şu anda bakalım nasıl.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun grafikleri muhteşem demiştim, beni PC de Rdr2, Cyperpunk2077+path tracing ve bu oyun çok etkilemişti ama bir de 'unobtanium max settings' parametresi ile ultranın da ötesi açılıyormuş, yarın deneyeceğim. Bünyede eski crysis etkisi bıraktı

https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/18d6izd/avatar_has_a_hidden_unobtanium_preset_that_goes/

 

https://www.youtube.com/watch?v=LRI_qgVSwMY

 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

FSR 3 frame generation ile ilgili iyi sözlerimi geri alıyorum. Standart max settings' de 120 kare almak için frame gen' i açmak deneyimi değiştirmese de ekran kartının güç tüketimini düşürüyordu. Ancak '-unlockmaxsettings' i açınca fps' in sıklıkla 60' ın altına düşmesi üzerine gerçekten frame generation' a ihtiyaç duydum. Evet bu özelliği açınca ekrana 120 kare gelmeye başladı ama verdiği his sanki 40-50 gibiydi ve çok kötü bir deneyimdi. Hatta o kadar kötüydü ki frame gen i kapatıp gerçek 50fps de çalışınca oyun daha oynanbilir oldu.

DLSS3+ ise kesinlikle böyle değil, onda bu fake frame hissini yaşamıyorsunuz. Belki bazı kişliler sadece input latency den rahatsız olur ama onu da nvidia reflex ile belli oranda çözebilirsiniz. Bu oyuna kesinlikle DLSS3.5 desteğinin gelmesini istiyorum.

achfighter beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
5 saat önce, ionian said:

FSR 3 frame generation ile ilgili iyi sözlerimi geri alıyorum. Evet bu özelliği açınca ekrana 120 kare gelmeye başladı ama verdiği his sanki 40-50 gibiydi ve çok kötü bir deneyimdi. Hatta o kadar kötüydü ki frame gen i kapatıp gerçek 50fps de çalışınca oyun daha oynanbilir oldu.

DLSS3+ ise kesinlikle böyle değil, onda bu fake frame hissini yaşamıyorsunuz.

İlk FSR3 destekleyen oyunlardan biri olan Immortals of Aveum oynarken ben de aynı şeyi hissetmiştim. FSR3 Frame Generation ile fps artıyor. Ancak gördüğüm 50 fps'den daha çok takılıyor şeklindeydi. FSR3 FG kapatmak çok daha akıcı bir deneyim sunuyordu. AMD 1 yıldır hâlâ FSR3'ü adam edememiş.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok