achfighter

Üye
  • Mesaj sayısı

    42
  • Üyelik tarihi

  • Son ziyareti

2 takipçi

achfighter hakkında

  • Rank
    Fresh Meat
  1. Nvidia hangi kartlara desteğini çekecek?
  2. 2024'te Zen2 mimarili konsola para vermem. 2025 ve sonrasında gelecek deniyorsa daha da komik.
  3. WSL güzel bir sistem ben kullanıyorum. Virtual Box'a kuracağım sanal linux ile cebelleşmektense sistemin donanımlarını kullanıp hızlı çalışan bir terminal yeğlerim. Üstelik dosya sistemi de Windows'un dosya sistemine tam entegre oluyor. Uzun süredir Microsoft'un kedi olalı fare yakalayacağı tuttu. WSA da henüz başlarındaydı.
  4. İmzanda Razer Barracuda X gördüm. Geçtiğimiz Kasım'da almak istiyordum da erteledim. Nasıl bir kulaklık, memnun musun? Bu arada sistemim seninkiyle çok benzer. R5600, B450, 32GB RAM, 3060Ti.
  5. Monitörü düşük ekran parlaklığında kullanıyorum. Mat ekran olmazsa ekranda fazla yansıma oluyor. Mat ekran gözlerin ilacıdır, candır. ❤️
  6. Mount&Blade 2: Bannerlord oynuyorum. İçine girmeyince pek iyi bir oyun değil gibi duruyor ama içine girince kendine bağlıyor.
  7. Esc'ye basınca oyun duraklamıyor. Bunu gördüğümde direkt Alt+F4 yapıp oyunu sildim.
  8. Under The Waves bitirdim. Şizofreni bir dalgıcı oynuyoruz. Basit bir hikayesi var. Oyun mekanikleri de oldukça basit. Büyük bir petrol sondaj firması için görevleri yerine getiriyoruz. Emrimize amade bir denizaltımız var. En fazla 12 saat süren bir hikayesi var. Arada bir fatal error hatası verdi ama bitirmeyi başardım. Epic indirimlerinde baya ucuza almıştım. Oyunda Türkçe metin mevcut.
  9. Bu ekran kartını seçmemin sebebi diğer 3060Ti kartların aksine 200W güç sınırı var. Diğerleri 250W'a kadar çıkıyor. Benimki standartta 180W tüketiyor, hızaştırma yapılmaya çalışılsa bile fazla yapılamıyor. Üstelik 3 fanlı ve ısınan bileşenlerin hepsi ısı dağıtıcı plakaya temas ediyor. Hepsi soğutuluyor. İkinci elde sıfır denilen kartı alsam onun bile mining yapılma ihtimali varken mining yapılsa bile fazla eskimeyecek bir kart almak daha mantıklı geldi. Sırf bu ekran kartını ucuza aldım diye kasayı da değiştirdim. Eski kasaya sığmadı. 😁
  10. Eylül'de Asus TUF 3060Ti'ı 6500'e almıştım. Mining çıkması ama sağlam. Hâlâ tık demedi.
  11. Görmez olurlar mı? Bal gibi de ön görüyorlar. Yurt dışında o yüzden bu oyuna scam deniyor. Yani dolandırıcılık. 14 saatten fazla oynayanlara Steam'de para iade etmeyecekler sanırım. Güncelleme de gelmeyecek. 2 kişilik kadroyla multiplayer last of us yapacağız diye insanları dolandır.
  12. İlk FSR3 destekleyen oyunlardan biri olan Immortals of Aveum oynarken ben de aynı şeyi hissetmiştim. FSR3 Frame Generation ile fps artıyor. Ancak gördüğüm 50 fps'den daha çok takılıyor şeklindeydi. FSR3 FG kapatmak çok daha akıcı bir deneyim sunuyordu. AMD 1 yıldır hâlâ FSR3'ü adam edememiş.
  13. Geçen hafta witcher3'ü ikinci defa bitirmiştim. Bu oyunu her bitirdiğimde boşluğa düşüyorum. Dizisini de beğenen azınlıktan biriyim. Kitaplarını henüz okumadım. Şu an Dead Space Remake oynuyorum. Grafik açısından çok az bir ilerleme olmuş. Remake değil de remastered olmuş bu daha çok. Oynanış aynı işte güzel. Ancak Callisto Protocol çok daha iyi yerlere gelebilirmiş. Callisto'yu önceden oynayıp beğenmemiştim. Şimdi bakıyorum ki baya potansiyeli varmış ama boşa harcamışlar. En büyük handikapı ciddi performans ve takılma problemiydi. Oyun mekaniğinde de çok ciddi hatalar vardı ancak performansı o kadar kötüydü ki sorun performanstan mı oyun mekaniğinden mi zor anlaşılıyordu.
  14. İlk oyun Gamepass'te mevcut. Bu oyun da gelir diye almadım. İlk oyunu Steam'den satın almıştım. Çok iyiydi gerçekten. Umarım bu da Gamepass'e gelir.