Mesaj tarihi: 11 saat önce valla @Squall'ın suçu. o beni gaza getirdi. rekabete soktu bugün giderim artık yeni kıtaya. ağır materyalleri magellan'a yükleyip taşıma olayı güzelmiş. onlar en büyük dertti hep. gerçi 1. oyunda alıştıktan sonra + zip'line gelince o da çözülüyordu. stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 9 saat önce 2 saat önce, stardust said: Efe boşa kasma, heartman'a gelene kadar ana göreve devam et, sonra döner standart siparişleri yaparsın. 5. Yıldızda kendi hologramlarını ve evlerinde yatma iznini veriyorlar ki aşırı gereksiz. Kargoları Magellan ile taşırsanız %75 puan kırıyor ama bütün yapı materyallerini Magellan'a yükleyip istediğiniz yere alabiliyorsunuz, Düşünün ben ilk oyunu, ilk kez SE olarak yani log in olmadan, hiçbir oyuncunun materyalleri olmadan, bütün yolları teleferikleri kamyon kamyon malzeme taşıyarak yapmıştım, ondan sonra log in olmadan aşırı kolay geliyor. Monorail çok güzel, kendin gitmeden konteynıra yüklüyorsun kargoyu, hedefe ulaşında private locker da bekliyor. Yine de kamyonla taşımak gibisi yok Yalnız komutan ve müzisyen bela ya neyseki onları fulledim 5 yıldız kurtuldum bir daha uğramam onlara. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 8 saat önce 1 hour ago, Squall said: Yalnız komutan ve müzisyen bela ya neyseki onları fulledim 5 yıldız kurtuldum bir daha uğramam onlara. Sen uğramasan da diğer müşteriler oraya kargo götürmeni istiyor. Komutan BT lerin arasından geçmeden, yolu uzatarak rahat gidiliyor. Müzisyen de dağın başında sadece, motor ya da kamyonla rahat çıkılıyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 6 saat önce Şifreli kapıya geldiğinizde "corpus" ansiklopedi'de "the motherhood" başlığı altında yazıyor şifre. Ordan bakmaya üşenirseniz: Spoiler Oyunun başında girdiğiniz doğum gününüz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 5 saat önce Northeast Mine, the motherhood'un orda. @Squall Squall beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş