[PS5] Death Stranding 2: On The Beach
0

Bu konuda 70 mesaj var

valla @Squall'ın suçu. o beni gaza getirdi. rekabete soktu :D bugün giderim artık yeni kıtaya. 

ağır materyalleri magellan'a yükleyip taşıma olayı güzelmiş. onlar en büyük dertti hep. gerçi 1. oyunda alıştıktan sonra + zip'line gelince o da çözülüyordu. 

stardust beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
2 saat önce, stardust said:

Efe boşa kasma, heartman'a gelene kadar ana göreve devam et, sonra döner standart siparişleri yaparsın. 5. Yıldızda kendi hologramlarını ve evlerinde yatma iznini veriyorlar ki aşırı gereksiz.

Kargoları Magellan ile taşırsanız %75 puan kırıyor ama bütün yapı materyallerini Magellan'a yükleyip istediğiniz yere alabiliyorsunuz, 

Düşünün ben ilk oyunu, ilk kez SE olarak yani log in olmadan, hiçbir oyuncunun materyalleri olmadan, bütün yolları teleferikleri kamyon kamyon malzeme taşıyarak yapmıştım, ondan sonra log in olmadan aşırı kolay geliyor. 

Monorail çok güzel, kendin gitmeden konteynıra yüklüyorsun kargoyu, hedefe ulaşında private locker da bekliyor. 

Yine de kamyonla taşımak gibisi yok :zuh:

Yalnız komutan ve müzisyen bela ya neyseki onları fulledim 5 yıldız kurtuldum bir daha uğramam onlara.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 hour ago, Squall said:

Yalnız komutan ve müzisyen bela ya neyseki onları fulledim 5 yıldız kurtuldum bir daha uğramam onlara.

Sen uğramasan da diğer müşteriler oraya kargo götürmeni istiyor.

Komutan BT lerin arasından geçmeden, yolu uzatarak rahat gidiliyor. Müzisyen de dağın başında sadece, motor ya da kamyonla rahat çıkılıyor.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Şifreli kapıya geldiğinizde "corpus" ansiklopedi'de "the motherhood" başlığı altında yazıyor şifre. Ordan bakmaya üşenirseniz:

Spoiler

Oyunun başında girdiğiniz doğum gününüz.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu oyun sanki ilkinden daha büyük.. Bu macellanda kargoları taşısak sağdan sola yanımızda dursun diye ama delivery yapmasakda ve sonradan kamyonla yapsakta genede penaltı yiyor muyuz? Kargoları işaretliyor mu?

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 hour ago, Squall said:

Ya bu oyun sanki ilkinden daha büyük.. Bu macellanda kargoları taşısak sağdan sola yanımızda dursun diye ama delivery yapmasakda ve sonradan kamyonla yapsakta genede penaltı yiyor muyuz? Kargoları işaretliyor mu?

Tabii ki, deneyebilirsin zaten. Ana görevlerde zaten kullanamıyorsun. Standart orderlar legendary olmuyor ayrıca %75 şike kırıyor.

-

p2WUXFQ.jpeg

İznin hakkını veriyorum, chapter 7 bitmeden 100 standart orderı legendary yaptım. 13 ton kargo taşımışım. 

Squall beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 hour ago, Squall said:

Bende 250 oldum. Legendry kovalamiyorum ben ya. Bütün baseler 5 yıldız olsun yollar vs tamam olsun onlara bakıyorum.

İlk oyun 540 order vardı. Bunda kaç vardır bilmiyorum ama tek bildiğim hepsini legendary yapacağımdır...

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Haritanın güneydoğusundaki son maden hariç diğer hepsini level 3 yapıp, bütün monorail hatlarını tamamladım, acayip zevkli, şuan istediğim şehire istediğim kadar maden yığabiliyorum. Kalan yolları da tamamlayıp haritanın her yerine ulaşan bir teleferik ağı yapacağım. 

Witcher 3'den sonra, onun kadar kapsamlı ve detaya önem verilen bir oyun daha gelmiş olması ve konsolda akıl almaz derecede iyi grafiklerle oynanıyor olması inanılmaz. Kojima hayatını vermiş bu oyun için, dünyası bu kadar dinamik ve canlı akan bunun yanına yaklaşabilecek bir oyun daha yok.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
4 saat önce, stardust said:

Haritanın güneydoğusundaki son maden hariç diğer hepsini level 3 yapıp, bütün monorail hatlarını tamamladım, acayip zevkli, şuan istediğim şehire istediğim kadar maden yığabiliyorum. Kalan yolları da tamamlayıp haritanın her yerine ulaşan bir teleferik ağı yapacağım. 

Witcher 3'den sonra, onun kadar kapsamlı ve detaya önem verilen bir oyun daha gelmiş olması ve konsolda akıl almaz derecede iyi grafiklerle oynanıyor olması inanılmaz. Kojima hayatını vermiş bu oyun için, dünyası bu kadar dinamik ve canlı akan bunun yanına yaklaşabilecek bir oyun daha yok.

Bizim için çok tehlikeli bir oyun daha var bundanda tehlikeli:

XHZDBpt.jpeg

Peregrine beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
37 minutes ago, Squall said:

Bizim için çok tehlikeli bir oyun daha var bundanda tehlikeli:

XHZDBpt.jpeg

Eğer buna sararsanız ekskavatör bölümlerini youtube'da paylaşın. TR'den izlenme rekoru kırarsınız. Milletçe severiz bunu izlemeyi. Yeterli mısır ve çekirdek stoğum var. :icon_popcorn: :lol:

Squall beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Karlı dağların zirvesine teleferik döşüyorum şuan. Biran tüylerim diken diken oldu grafik değil değil sanki gerçekten ordaymışım gibi. 

Şu oyunu gözünüzle, doğru düzgün bir TV'de gördüğünüz an PS5 Pro alırsınız. Böyle bir atmosfer hiçbir oyunda yok.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Atmosfer bazen adamı çarpıyor gercektende. Bende dağların Eteğindeki koruda yağmur yağarken fena oldum dün. 

Bende monorail döşüyorum bu gece. Neden önce yollarla uğraşıp onu ihmal ettim bilmiyorum yol döşemek çok daha zor. 

@Peregrine

Ben özellikle almadım roadcrafti. Birgun bütün oynanacak şeyler bitince alacağım ve uzun süre sadece onu oynayacağım.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Burada mi yazilmisti yoksa bir incelemede mi gordum tam hatirlamiyorum, ilk oyunda belli bolgelere yaklastiginizda muzik basliyor, siz varana kadar devam ediyor, atmosferin dibine vuruyordu... Bu oyunda ise muzik , bolgeye cok yaklastiginizda calmaya basladigi icin kisa surede bitiyor denilmisti... Onu duzeltseler super olur cunku atmosfere muthis katki sagliyordu... 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam o zaman müzik başlayınca, bitene kadar kenara çekip bekleyin. Sonuçta aynı şey değil mi? Kojima'yı yormayın şimdi. Adam işi gücü var, tuhaf tweet'ler yazması lazım. :thumbs::mrgreen:

Atrin beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
35 minutes ago, JardeL said:

Burada mi yazilmisti yoksa bir incelemede mi gordum tam hatirlamiyorum, ilk oyunda belli bolgelere yaklastiginizda muzik basliyor, siz varana kadar devam ediyor, atmosferin dibine vuruyordu... Bu oyunda ise muzik , bolgeye cok yaklastiginizda calmaya basladigi icin kisa surede bitiyor denilmisti... Onu duzeltseler super olur cunku atmosfere muthis katki sagliyordu... 

evet ben yazmıştım bu konuya. fakat episode 4 civarı bir daha yaşamadım bunu. ben yazdığımdan sonra 2 veya 3 patch geldi. belki düzeltmişlerdir.

JardeL beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yok aynı yavaş yürüyorum müzik kesilmesin diye genede kesiliyor :D 

Ana hikayede bayağı sonlara doğru geldim ben. İlk oyunun aynısı diyenlere gülüyorum sadece.

Tarın içinde geçen boss fightlı bölümlerde yanınızda mutlaka tar cannon olsun çok kolaylaştırıyor işinizi. Sınırsız mermiye sahip etkili bir silah tek sıkıntısı çok hantal olması.

JardeL beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ana görevi bitirdim ama daha cok iş var tabii.. Sonu efsaneydi ama gene tahin etmiştim bazı şeyleri..

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   1 üye