Klima önerileri 2025
1 1

Bu konuda 30 mesaj var

Yanlış hatırlamıyorsam JJ'in aldığı model oda sıcaklığı hedefi verirken aynı zamanda oda nem yüzdesi hedefi de kabul ediyor. Yani soğutma modunu açınca odayı aşırı nemli ve soğuk bir nevi yer altı mağarası ortamına çevirmiyor. JJ bu yönüyle de bir kaç tecrübe cümlesi paylaşırsa ben de okumak isterim.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

evet.  üzerinde sürekli nemi ve sıcaklığı ölçen sensörler var. nem oranı belli bir seviyenin altına indiğinde ya da yükseldiğinde otomatik olarak bunu denge de tutuyor.  DRY özelliğini aktif hale getirince nem oranını azaltarak manuel olarak da dengeleme yapmaya olanak veriyor. 
klimanın hem kendisinde sıcaklık ve nem sensörü varken aynı zamanda kumanda üzerinde de bu özelliği eklemişler. eğer kumandadan i-feel özelliğini devreye alırsanız klima kumandadaki sensörleri baz alarak onun olduğu ortama göre ayarı kendi yapıyor. 
biraz fazla teknolojik. karmaşık gibi geliyor ama kullanımı oldukça basit. 
bunlara ek olarak Biological sterilization + silver ion+PM2.5 özelliği ile UV ve Air özelliklerini açtığınızda hem oda içinde ki kötü kokuları alıp filtre ediyor hem de dışarıdan taze hava alarak sürekli oda içindeki havanın tazeliğini de sağlamış oluyor. Gree Airy modeli aslında hem klima hem de hava temizleyici gibi çalışıyor diyebiliriz. 

jackjoker tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Süpermiş gerçekten; peki diğer markalarda eşdeğeri özellikte modeller mevcut mu yoksa bu özellikleri istiyorsak illaki Airy modeli almak için Gree'ye mi gideceğiz?

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
6 saat önce, Peregrine said:

Süpermiş gerçekten; peki diğer markalarda eşdeğeri özellikte modeller mevcut mu yoksa bu özellikleri istiyorsak illaki Airy modeli almak için Gree'ye mi gideceğiz?

benim araştırdığım dönemde yoktu hepsini bir arada sunan. şuan varmıdır bilmiyorum. ben Gree klimayı bile burada görüp değerlendirmiştim bilmiyordum. Meğer zaten diğer bir çok markaya üretim yapan ana firmaymış. Ben çok memnunum. evet pahalı biraz ama karşılığını veriyor. 

Peregrine beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
1 1