Mesaj tarihi: dün 17:02 Ben Gree den aşırı memnunum. İyi ki almışım zamanında. Sessiz ve çok az elektrik tüketiyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 21:17 Yanlış hatırlamıyorsam JJ'in aldığı model oda sıcaklığı hedefi verirken aynı zamanda oda nem yüzdesi hedefi de kabul ediyor. Yani soğutma modunu açınca odayı aşırı nemli ve soğuk bir nevi yer altı mağarası ortamına çevirmiyor. JJ bu yönüyle de bir kaç tecrübe cümlesi paylaşırsa ben de okumak isterim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 22:01 (düzenlendi) evet. üzerinde sürekli nemi ve sıcaklığı ölçen sensörler var. nem oranı belli bir seviyenin altına indiğinde ya da yükseldiğinde otomatik olarak bunu denge de tutuyor. DRY özelliğini aktif hale getirince nem oranını azaltarak manuel olarak da dengeleme yapmaya olanak veriyor. klimanın hem kendisinde sıcaklık ve nem sensörü varken aynı zamanda kumanda üzerinde de bu özelliği eklemişler. eğer kumandadan i-feel özelliğini devreye alırsanız klima kumandadaki sensörleri baz alarak onun olduğu ortama göre ayarı kendi yapıyor. biraz fazla teknolojik. karmaşık gibi geliyor ama kullanımı oldukça basit. bunlara ek olarak Biological sterilization + silver ion+PM2.5 özelliği ile UV ve Air özelliklerini açtığınızda hem oda içinde ki kötü kokuları alıp filtre ediyor hem de dışarıdan taze hava alarak sürekli oda içindeki havanın tazeliğini de sağlamış oluyor. Gree Airy modeli aslında hem klima hem de hava temizleyici gibi çalışıyor diyebiliriz. dün 22:21 jackjoker tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 10 saat önce Süpermiş gerçekten; peki diğer markalarda eşdeğeri özellikte modeller mevcut mu yoksa bu özellikleri istiyorsak illaki Airy modeli almak için Gree'ye mi gideceğiz? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 4 saat önce 6 saat önce, Peregrine said: Süpermiş gerçekten; peki diğer markalarda eşdeğeri özellikte modeller mevcut mu yoksa bu özellikleri istiyorsak illaki Airy modeli almak için Gree'ye mi gideceğiz? benim araştırdığım dönemde yoktu hepsini bir arada sunan. şuan varmıdır bilmiyorum. ben Gree klimayı bile burada görüp değerlendirmiştim bilmiyordum. Meğer zaten diğer bir çok markaya üretim yapan ana firmaymış. Ben çok memnunum. evet pahalı biraz ama karşılığını veriyor. Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 2 saat önce https://www.epey.com/klima/karsilastir/872937-943185-947631-1024181/toshiba-shorai-edge-18-g3kvsg_fujitsu-cool-18_mitsubishi-electric-kirigamine-zen-18_gree-airy-18/ Şöyle bir şey yaptım ama burada verilen özellikler bazıları için eksik kalmış. Yıllar önce yaptığım gibi hepsinin spec sheetlerinden excel'de tablo mu yapsam acaba Fujitsu 61k, Airy 64k, Shorai 90k, Kirigamine 100k civarlarındalar. İki nispeten uygun, iki daha yukarı model seçtim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş