Gaming laptop tavsiyesi
0

Bu konuda 26 mesaj var

17 saat önce, CandleGarden said:

Bayağı bir bakındım, jarrod's tech seyrettim baya. Bir kaç da yerli video. Ya Lenovo, ya Asus dedikten sonra bütçeyi de göz önüne alarak şunda karar kıldık.

https://www.hepsiburada.com/lenovo-loq-intel-core-i7-13650hx-16gb-512gb-ssd-rtx4060-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-83dv00wvtr-pm-HBC00008LWPJU

1TB ve 32GB olsa iyi olurdu ama hemen 50K'yi geçiyor 13. nesil intel olunca. Yarın HB'den geçerim siparişi herhalde.

Yardımcı olanlara teşekkür ederim :) 

Güzel cihaz. Hayırlısı olsun. https://psref.lenovo.com/Detail/LOQ_15IRX9?M=83DV00WVTR   Buradan da kıyamet gibi özellikleri çıkıyor zaten. 140 watt pd desteği de var illa kendi adaptörüne mahkum da değil, alınırsa onla da şarj eder rahatça. Hem telefonu diğer aygıtları hem de notebook tek şarj aleti güzel çözüm. Yani generic bir cihaz aslında ama vaadedilenleri adam gibi yerine getirecek bir cihaz. O asus a15 falan da var ama ya herifler utanmadan sanki çindeki huanzua bilişimmiş gibi ips level yani ips dengi eğran taktım babacım tavrında ekranı diye utanmadan yazmışlar. Ulen koca asussun sen ya, ne lan bu böyle ips level panel, va ise va de yada tn ise tn de anasını satayım. Çok muğlak gıcık gıcık şeyler bunlar. Birde çok dile getirilmiyor ama intel işlemci nvidia grafik olayı nispeten amd nvidia'a göre daha uyumlu sayılır. Birkaç kere bu amd işlemcili cihazlarda nvidia gpulularda windows veya amd sürücü çökmesi gibi şeyler de gördük ama çok nadir şeyler. İntel ve nvidia da bu pek olmuyor. Güzel cihaz tekrardan hayırlısı olsun. 

CandleGarden beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok