ASUS TUF RTX 5080 OC
0

Bu konuda 4 mesaj var

https://www.cursedhardware.com/topic/1505-en-son-aldıklarınız/?do=findComment&comment=159738

Kartı zorlayacak bir oyunda henüz kullanamadım bile. PC ile bir süre işim olmayacak ve Temmuz sonunda tekrar avantajlı fiyata alma imkanım olan bir ülkeye gideceğim.

Boşa yatacak kasada. Sadece bizim foruma özel bir ilan açıyorum. Sıfır alacağınız bir karttan herhangi bir farkı yok, üstüne 112 ROP olduğu da garanti, sıfır aldığınız bir kartın 104 ROP çıkma olasılığı hala var ve garantiden sorun yok diye dönebiliyor bu kartlar.

İhtiyacım olduğundan değil açıkçası -sizin işinize yararsa- ben nasıl olsa bir tane daha alır getiririm diye satıyorum, bu süreçte sadece PS5 Pro'da oyun oynayacağım.

Şuan Amazon ve Hepsiburada'da kendi sattıkları ürün olarak en ucuz 77 bin. sahibinden'de uygun fiyatlar var ama ROP sayısının 104 çıkıp, elden çıkarılmaya çalışan kartlar olması kuvvetle muhtemel.

Benim ilan da, fiyat da foruma özel, hiç muhabbetsiz, pazarlıksız, son, sıfır fiyatının 10 bin lira altına 67 bin lira. 

10 gün izinliyim, bu süre içinde duracak ilan, zaten sonra yoğun bir programım olduğu için tekrar sökmeyle takmayla uğraşamayacağım için satıştan çekeceğim.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

ucuzlasa da alsak diyen :lol: kişiler için bence fırsat. kartın 58 derecenin üstüne çıkmadığına kefilim. adam kullanmadı zaten kartı. o kadar tehdit ettim, şantaj yaptım ama zorlamadı kartı. 
alan kişi sıfırdan ayırt etmek için UV ışık altında parmak izi falan araması gerekecek o derece temiz.

bizzat şahidim. 

C09bhPqkQ=

jackjoker tarafından düzenlendi
stardust beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok