Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 http://www.pilburada.com/ bu siteyi nasıl bilirsiniz? baya güzel ürünler ve fiyatlar görüyorum, güvenilir midir acaba? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 3-4 defa alışveriş yaptım. UPS için aküler, yan sanayi notebook bataryası, GP NiMH şarj cihazı ve piller aldım. Son alışveriş tarihim Nisan 2015, UPS akülerini almıştım. Sorun yaşamadım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Peki buradan 1000 VA Tunçmatik UPS'nin aküsünü almaya kalksak hangisini tavsiye edersiniz? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı mesaj atarak kutlayan tek firmadır Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Peki buradan 1000 VA Tunçmatik UPS'nin aküsünü almaya kalksak hangisini tavsiye edersiniz? UPS aküleri için Yuasa öneriyorlar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Bütçeniz elveriyorsa, Najaz'ın tavsiye ettiği gibi Yuasa akü alabilirsiniz. Yuasa 12V 7Ah Ömürlerinin diğer akülerden uzun olduğu konusunda belli bir üne sahipler. Bütçem kısıtlı olduğu için, Power-Xtra 12V 7Ah akülerden almıştım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Tavsiyeler için teşekkürler. Bir arkadaşımın ups bataryası kaput oldu da..Ona yardımcı olacağım.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Ben de 2-3 kere alışveriş yaptım, toplu saat pili-akü falan almak gerektiğinde kargo ücreti sınırını da geçince fiyatlar epey uyguna geliyor, sattıkları pillerin tarihleri de yeni oluyor, her alışverişte pakete atık pil kutusu da eklemeyi ihmal etmiyorlar Bu arada Karaköy' de dükkanları da var ama dükkandaki fiyatlar daha yüksek, uğrayıp dükkandan alırım diye düşünen olursa aklında bulunsun. Kısacası site bence güvenilir ve tavsiye de ederim. TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Konuyla çok alakası yok ama geçen ay aşağıdaki ürünü aldım. Onlarca pili kurtardı, her evde olması gereken bir ürün. http://www.aliexpress.com/item/New-Indicator-Universal-Battery-Cell-Tester-AA-AAA-C-D-9V-Volt-Button-Checker-Free-Shopping/32221206626.html Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 kurtarmak derken? bu sadece pil'i test etmek için... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Yuasa marka iyidir tavsiye ederim. Birde ups fiziksel olarak müsait ise 9A lık olanı almakta fayda var. Zaten 7A ile 9A arasında hacimsel fark varmıydı hatırlamıyorum tam. Ben benim powercom 1000AP için öyle bir değişim yapmıştım. Pek elektrik kesintisi sıkıntımız kalmadı eskiye nazaran en son 2 ay önce bi gittiydi bi süre 1.5 sene falan geçti ama hiç bi sıkıntısı yok. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 benim alışverişim oldu sorun olmadı Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 http://www.pilburada.com/gp-23ae-a23-v23ga-mn21-12v-alkalin-kumanda-pili-5li-654u.html http://www.pilburada.com/duracell-aa-kalem-pil-alkalin-ekonomik-paket-135-18li-60738u.html bu iki ürünü aldım, sıkıntısız geldi hızlıca Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 kurtarmak derken? bu sadece pil'i test etmek için... bitti sanılan piller saat kumanda vs için kullanılabiliyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 bitti sanılan piller saat kumanda vs için kullanılabiliyor. onu yapmak için o cihaza ihtiyaç yok ki Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 İş yerinde girişte duran atık pil kutusundan 30a yakın pil kurtardım, ilginçtir çoğu da yeşil ibre verdi. Oradaki güvenlik görevlisine verdim, pek bir hoşuna gitti. Neyse konuyu sabote etmeyeyim daha fazla. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 konu zaten benim ya önemli değil ben cevabımı aldım, alışverişimi de yaptım dediğin durum mantıklı tabi o yönden düşünmemiştim ben. ağır akım çeken bir cihazda kullanılmaz hale geldiğinde çıkar kumandaya tak yani pil ölçeri napacan diye demiştim de, diğer insanların attığı pilleri test etmek aklıma gelmemişti Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş