Sistemim hakında önerisi olan.
0

Bu konuda 36 mesaj var

Performans olarak bakılırsa 960 geride kalan bir kart olur ancak dersen yenilik sıfır kart dx12 destek falan o zaman tercih edilebilir.

 

Güç tüketimi olarakta bakarsan yarı yarıya farkları var ama işin ucunda birisi 128bit işlerken diğeri 256bit arayüzde işliyor. Çözünürlük AA AF baz alındığında önemli unsurlardır. Bunlar devredışıyken benzer hatta belki geçen performans sergileyebilir yazılımsal olarak falan ama gel görki tarihin değiştirmediği bir gerçek 128bit kart ek unsurlar aktif olduğu sürece yığılmalar yaşayabiliyor. :D

 

Bu arada dx12 destekliyor derken dx12 aktif bir durumda zamanında dx11 destekleyen gtx460 benzeri pozisyonu oluşacaktır. O manada bir beklenti varsa ilk seriler her zaman üzücü oluyor.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Temiz ikinci el bir gtx770 o islemciye gidecek en optimum kart olur bence fiyat performans olarak. 750ti bence guzel bir kart isinmaz ses yapmaz ama biraz kismak lazim AA yi Ambient occulusion i.

Ati alerjisi yoksa r9 280 280X de bakabilirsiniz

Meza bahsettiğin kartı yaklaşık 2 haftadır bakıyorum 2.elde pahalı veriyorlar hacı.Blackfriday'dende  sayfada öneri gelmedi bende almadım. :D

 

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r7-370-gaming-4g-gddr5-4gb-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html#yorumlar

 

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r7-370-gaming-2g-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html?OM.zn=category_top_sellers-21&OM.zpc=R7%20370%20GAMING%202G

 

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx750-ti-strix-oc-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html?OM.zn=category_top_sellers-21&OM.zpc=STRIX-GTX750TIOC2GD5

 

Şu aralıkta birtanesini uygun bana bunlardan önerin hangisi dostum.Temmuza kadar idare etsin şu 980ti ler düşmesini bekliyorum Sonra skylake'e terfi etcem.

 

770 serisi yok akakceden falan aratıyorum satan yok sanırım.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yaklaşık 1,5 ay oldu ekran kartı alamadım şansızlık.Öneriniz nedir amazondanmı alıyım yoksa hepsiburada veya vatandanmı? SSD ve güç kaynağıda takviye yaptım sisteme, sadece ekran kartı kaldı.Bütçeyi denk getirip alırım dedim blackfridayde denk ayarlıyamadım, e yılbaşı indirim olur dedim oda pek olmadı. Dolar hazır düşüşteyken aradan çıkarmam lazım.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@@RFID selam keske mention yapsaydin mesajini gormemisim gtx770 sifir bulamazsin. İkinci elden bakmak lazim. Gecici kart sifir alacaksan amd den daha fazla performans alirsin verdigin para gore bu seviyede.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bende hic amazondan kart almadim ama forum hizmetten memnun gorunuyor.Evga alinabilir amazondan bence. Yurtici vatandan da alinabilir garantiden degisim konusunda bir sorun yasamadim.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Meraktan baktım, oradaki EVGA kartların hiç birini (satıcısı EVGA) TR'ye göndermiyorlar. MSI, ASUS falan var onlar geliyor ama 80-85 dolar shipping var, onu da ekleyince buradakiyle aynı fiyata denk geliyor. Hatta yukarıdaki HB linkindeki kartın aynısının fiyat 315 dolar iken shipping 148 dolar (Oha!).

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar amazon fiyatları trden şuan için avantajlı gözükmüyor ekran kartlarında bakındım dolandım-şu iki ekran kartı yakın fiyat olarak birbirine, hangisini önerirsiniz? artık alıp geçicem temmuza kadar.2. listedeki kart hakkında fazla görüş bildirilmemiş ama performansı %47 daha fazla gtx970 'e göre ama sapphire, biraz elim korkuyor lakin sistemimde diğeride sapphiredi yandı. Bu çileler o sebeple.

 

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-390-nitro-tri-x-oc-8gb-gddr5-512bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html#genel-bakis

http://www.hepsiburada.com/asus-nvidia-geforce-gtx-970-oc-4gb-256bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-turbo-gtx970-oc-4gd5-p-BD803481

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok