Corsair ekran kartı işine girmiş.
0

Bu konuda 6 mesaj var

MSI ile ortak özel model yapmışlar. O kadar da yeni birşey değil, Arctic Cooling de bazı üreticilere kendi ekran kartı soğutucularını veriyordu.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben geçen hafta bunun gibi bir sey denedim. Yalnız Corsair olmadigina adim gibi eminim. FPS oyunlarıni bir suredir oynayamadigim icin bir arkadasim acaba ekran yenilenme hizindan mi diyerek gondermisti. Markayi hatırlayamadım şimdi MSI vs gibi eski ureticilerden olmadigina eminim yalnız...

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında pek bir yere girmemiş.

 

Corsair zaten all in one cpu soğutucuları satıyordu, satıyordu diyorum çünkü piyasadaki bütün aio sıvı soğutucular aslında Asetek üretimi.

 

İşin özü MSI sıvı soğutmalı ekran kartı işine girmiş ve kendine "piyasada zaten bir sürü sıvı soğutmalı ekran kartı var, ne yaparız da bizimkini biraz daha cazip hale getiririz?" diye sormuş. Sonra o soğutucunun üzerinde de Corsair logosu yerleştirmiş. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

500$ üzeri kartlarda suyla soğutma std. hale gelmeli ve fiyat arttıkça daha kalifeli ekipmanlar kullanılmalı, şimdi değil ama ileride komple sistem için bir suyla soğutma sistemi düşünüyorum. :icon_think:

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok