46 Yok Olan
0

Bu konuda 6 mesaj var

Erdal Beşikçioğlu'nun yeni dizi 46 Yok Olan Pazar geceleri Star TV'de oynuyor. 5.bölümü yayınlandı. Dizi bölümleri çok uzun değil, konu Türk dizileri standartlarındaki gibi saçma sapan uzatılmıyor. Star TV'nin web sitesinde tüm yayınlanmış bölümleri izlemek mümkün. Eğer izlemediyseniz bir şans vermenizi tavsiye ederim.

 

Web Sitesi : http://www.startv.com.tr/dizi/46-yok-olan

 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Pazar gecesi oldukça geç yayınlanıyor. Ben hem yayın saati hem de reklam olmadan izleyebildiğim için Star TV'nin Apple TV uygulamasından izliyorum. Bence devamını da izle, giderek keyifli oluyor. Reklamsız izleyince süresi de çok kısa olduğu için hap gibi gidiyor. :)

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ertesi gün indirip izliyorum. Kanalda yayınlandığı sırada izlemek sıkıyor beni. Bu şekilde istediğim yerde ve zamanda, istediğim uzunlukta izleyebiliyorum :)

 

Bence dizi güzel. İlk birkaç bölümü biraz sıkıcı gibiydi ama sonuçta karakter ve ortam tanıtıyorlardı. Bölümlerin 1 saat sürmesi büyük avantaj. Gereksiz bakışmalar gibi saçma sapan uzatmalar yok. Jenerik müziği de başarılı bence. Konusu da farklı en azından, çok uzun soluklu olmayacağını düşünüyorum bu dizinin, bizim tv kanallarında iş yapan türden değil zira.

Erdal Beşikçioğlu çok başarılı bir oyuncu ama bazen direkt Behzat Ç karakterini görüyorum bu dizide de, sanırım kendi tarzı da öyle ki benzeşmeler oluyor. Dizi/Film dışında görmedim hiç o yüzden bilmiyorum, sadece tahmin ediyorum :)

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

  7 bölüm seyrettim, komserin Bursadaki operasyonundaki kıyafeti Kill Bill deki Uma Thruman, Bu bölümdeki cinayet temizleme sahnesi Pulp Fiction, Salim karekterinin kıyafeti RezervuaR Köpeklerdeki Mr.Pink, bence yönetmen Tarantino hayranı. Beğendim.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

dizi tam tadında gidiyor bence. 1 saat olduğu için gereksiz uzunda değil. arada baya bir mantıksız olaylar oluyorda o kadar da olur artık diyelim. erdal beşikçioğlu da ''biz bitti demeden bitmez'' demiş. 2. sezonu olabilir yani. 

 

erdal beşikçioğlu 2. karakteri biraz charles manson türü oynuyor gibi. mimikleri haraketleri (tipide benziyor zaten :) )

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok