9.2/9.3.3 Semi-Tethered Jailbreak Çıktı
0

Bu konuda 4 mesaj var

2-3 gün önce Çinli grup 25PP semi tethered jailbreak çıkardığını duyurdu. Şimdilik telefonu resetleyince jailbreake erişiminiz gidiyor fakat önlem olarak ufak bir program yerleştirmişler. Programa girip PC'den bağımsız tekrardan jailbreak yapabiliyorsunuz.

 

 

Benim dikkatimi çeken eskiden telefonun tuş kilidini ıvır zıvırı kaldırıp bütün işi programa bırakıyorduk ama şimdi telefona profil yüklemek gerekiyor. Böylece bütün herşeye erişim izni vermiş bulunuyoruz. Hatta bazı tutoriallarda programa Apple ID'nizi girmenizi söylüyor (bana öyle birşey denk gelmedi). Ref aldığım ipsw.me sitesinde "sigh, Here goes: this jailbreak is semi-tethered. It seems like it could be stealing your Apple ID and password, which I do not like." şeklinde yazmış. Merak ettim kurup kullanan var mı aranızda?

 

Foruma bakındım ama konuyla ilgili başlık göremedim, atladıysam artık kusuruma bakmayın.

 

 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Telefonumun içindeki her türlü datayı neydüğü belirsiz insanların eline bırakmak hoşuma gitmediğinden hiç jailbreak işine girmedim.

 

Fakattelefonunda data tutmayan, oynasın diye çocuğunun eline verenler için jailbreak oldukça faydalı oluyor. Seçenek çoğalıyor, maddi olarak rahatlatıyor.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

öyle bir durum için en iyisi kaliteli bir android tablet (iyi cpu gpu ve ram) alıp uygulamaları doğrudan sideload etmek. root etmeye bile gerek yok. Bir halt olursa resetlersiniz tableti geçer gider. Root muş jailbreakmiş bunlar yalan işler. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok