FLAC Arşivi oluşturma
0

Bu konuda 7 mesaj var

müzikçalar ve son satın aldığım kulaklıktan sonra sıra kaliteli kaynağa geldi yani flac dosyalarına.şimdiye kadar müzik arşivimi itunes üzerinden oluşturdum ve standart bir ses kalitesi alıyordum ama artık biraz daha yukarı seviyelere çıkma vakti geldi diye düşünüyorum lakin dinlediğim tarz  müziklerin flac versiyonlarını bulmak biraz zor gibi geldi.internet üzerinden yaptığım araştırmalarda flac kalitesinde müzik dinleme hakkının sadece jazz, klasik ve rock'n roll müzik dinleyere ait olduğu gibi bir fikre kapıldım zira aradığım a state of trance albümünü flac olarak bulamadım mesela.neyse lafın kısası ücretli olması farketmez ama flac konusunda zengin arşivi olan bir kaynak varmı ?

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Flac olmasi kaliteli oldugu anlamina gelmiyor maalesef.

 

Ilk olarak kaynagindan kaliteli cikmasi gerekiyor. Yani kayit asamasi.

 

Ornek olarak michael jackson in kac yillik eski kayitlarina bir bak, cok az albumde o kadar kaliteli kayit bulabilirsin. Ayni sekilde elvisin eski albumleri vs.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@@Squall : MJ hiç bir şeyde ikinci kaliteye düşmemiş ki....  Gitarist mi lazım, Satriani çalsın, Klipte erkek oyuncu mu lazım, Wesley Snipes, kadın oyuncu mu lazım Naomi diye gitmiş adam... Evlenirken bile Elvis'in kızıyla evlenmiş. ( Allahtan çocuk yapmamışlar, babası Jackson dedesi Presley olacaktı, kaldırılacak psikoloji değil) Ses kaydının da en yüksek kalite olması çok doğal. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ayni sekilde senin gibi bende hd598 i asus phoebusu falan aldiktan sonra tamam vinyl toplamanin zamani geldi dedim falan. 

 

Sonra baktim ugrasilacak gibi degil spotify premiuma geri dondum. :)

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok