For Honor CLOSED BETA (PC / PS4 / XONE)
1 1

Bu konuda 11 mesaj var

ForHonor_og_1200x630.jpg

Nevet arkadaşlar Ubisoft 'un gelecek ayın ortasında (14 Şubat olması lazım) çıkacak olan böyle bi oyunu var.. Muhtemelen bir şekilde duymuşsunuzdur veya duymamış olanlar da bu vesileyle duymuş olacaklar.. Alpha aşamasından beri Ubi gel dene abi şu oyunu diyip duruyor ama o zaman vaktim olmamıştı ama closed betaya katıldım.  (tabi ki PC platformundayım)

 

FH-screenshot-02-FULL_255373.jpg

Oyun ilk duyurulduğunda armut gibi bi aksiyon oyunu mu yapıyo bu ubisoft neyin kafası.. İşte koymuşlar knight, viking, samurai dövüştürüyolar nası bi dövüş sistemiyle bir arada tutabilirler ki falan demiştim..

 

Şİmdi closed betayı oynayınca daha detaylı bi oyun olduğunu anladım yani o geçmişteki teaser veya gameplay videolardan istenen atmosferi alamamışım anlasılan, neyse ki onlara göre değerlendirip pas geçmemişim direkt..

 

Öncelikle oyunu daha çok oynamadım, tutorial bitirip bir iki multiplayer duel i atıp geldim; Oyun hack and slash yapısında olan bi aksiyon oyunu ama öyle bam güm dalmaca kesmeceden ziyade blocklama ve counterlamanın önemli rol tuttuğu bi mekaniği var, ki bu da muhtemelen genel olarak 1v1 mücadele temelli olmasından kaynaklı. Tabi 2v2 4v4 gibi arenalar da var ve sahip olduğunuz hero nun özelliklerine göre farklı stratejileriniz ve hayatta kalma taktikleriniz oluyor. 

 

3 farklı faction ın 4 farklı herosu var sanırım ama betada 3 tanesini oynanabilir olarak koymuşlar... 

 

FH_screen_12_HEROES_GC_160817_920am_1471

 

Resimlerdeki amcaların vücut kitle endeksleri tam gerçeği yansıtmıyor buarada... şöyle ki;

 

Her factionın en soldaki karakteri assasin tarzı daha çevik ve hızlı nitekim daha yurdum insanı boyutlarında kullanımı biraz zor olan heroları..  

2. sıradakiler orta direk şaban misali overall ve çabuk alışılan heroları.. 

3. sıradakiler daha irice olup  tank misali dayanım ve kodumu oturtturma özellikli ama hantal orta zorlukta heroları (ben knight factiondaki varyasyonu olan Conquerorı seçtim tipi bana daha uygun diye bakalım deniyoruz.. ) 

En sağdakiler Closed Betada olmadığından bilmiyorum.. 

 

Şuana kadar hep 1v1 yaptım ve diyebilirim ki temel mantık saldırılara karşı kendinizi doğru bi şekilde  (karşıdaki 3 yönden saldırabilir ona göre hangi tarafı blocklamanız gerektiğini ayarlıyorsunuz) savunup karşı saldırya geçmek veya direkt olarak blocklaması zor seri veya ayı vuruşlar yaparak düşmanı devirmek... Tabi dodgelamak / chargelamak falan da var.. biraz daha oynayınca daha detaylı yazabilirim diye umuyorum.. 

 

Ben oyunu Ryse ın biraz da competitive versiyonu olarak gördüm ki Ryse ı ne kadar çok sevdiğimi/beğendiğimi her fırsatta dile getirmekten çekinmiyorum.. Ama şöyle söyliim Ryse kadar casual eğlence değil baya baya daha zor bir oyun bu Levent Abi teknoseyirde ben bu oyunu bekliyorum oynıcam falan diyordu ama single ı varsa onu oynar yalnızca , multisinde doğrarlar çünkü  :lol:

 

Buarada 3 adet Closed Beta invitation ım var gerçekten oynayabilicek mundar etmeyecek olanlara yollayabilirim... Şimdilik bu kadar..  

 

 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben denemeyi seviyorum almadan/almamadan önce iyi oluyor.. Ki bunu denediğime pişman değilim şuan için zevkli, end gamede ne sunacak falan bilmiyorum veya çok repeatitive mi olacak tabi bilemiyorum..

 

@ evet var elimde yollarım. uplay üzerinden atılıyor invitelar buarada.. "supocan" ordaki adım eklersen gece eve geldiğimde yollarım.. şimdiden preload edilebiliyorsa et, yoksa problem değil gerçi 18gb falan zaten..

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Davet geldiğinde zaten betanın bitmesine saatler vardı, o yüzden download edip bakmaya çalışmadım. Oyun çıksın da artık yorumlara göre değerlendiririz.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Hahah Definitive öyle bi ifade kullanmışsın ki sanki 5 hafta önce istemişsin de ben son saatte yollamışım gibi olmuş... :lol:  kronolojik bi tablo çizelim o zaman :

 

Oyunun açılışı : 27 Ocak

Daveti isteme zamanın 28i akşamüstü 

Daveti yollama zamanım : 28 i akşamı (gece değil ) 

Oyunun kapanışı : 30 u sabahı

 

Yani aslında ben ne kadar bakabildiysem o kadar bakabiilrdin..   :)  :baba:

 

Neyse dediğim gibi beta bitti zaten, he bir şey kaçırıldı mı, bilmem ben 5-6 saat bedavadan farklı bir oyun oynamış oldum mutluyum kendi adıma .. :)

 

Gerçi seçtiğim karakter olan Conqueror ın duelde en düşük tierde olduğunu beta biterken okudum saolsunlar (bunu okuma gereğini de beta bitmeden önce random olarak başka bi adam alim dedim ve karşıma 2 adam gelse bile dövebildimi farkettim rahatlıkla, kafamda deli sorularla nette bi araştırma sonrasında hüzünlü tabloyla karşılaştım) .. 

 

S-Tier Orochi - Peacekeeper - Nobushi - Warlord

 

A-Tier Warden - Raider - Lawbringer - Valkyrie - Berserker

 

B-Tier Conqueror - Kensei - Shugoki

 

 

 

Buna rağmen  baya iyi dövmüşüm valla milleti ki baya kıran kırana geçiyordu..  zaten herkesin cheesy cheesy aynı karakteri almasından anlamalıydım.. 

 

Sonuç olarak oyun çıktığında alır mıyım.. Nayır.. Reviewları bekleyip, iyi çıkarsa biraz daha bekleyip indirimde alırım.. Beklediğim gibi repetitve bi yapıya sahip olduğundan dem vurulursa ise almam..  :|

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun cok iyi gibi gorunuyor ama baglanti hatalarida bir o kadar korkutucu.

 

Alsammi almasammi karar veremiyorum. Almak istiyorum cunku bu tarz online bir oyun iyi olurdu hepsi birbirine benzer online fps vs tarzi degilde degisik bir oyun sonucta.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
1 1

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok