Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 http://urun.n11.com/klasik-erkek-ayakkabi/pedro-camino-klasik-100-deri-6-model-11-renk-secenegiyle-P162571388 hatta ürünler içerisinde tabanı kösele olan modellerde var, Takım elbiseli bir işiniz varsa bence düşünmeyin bile. 75 liraya 10 lira kuponum da vardı kargo dahil 70 liraya geldi. Daha öncesinde bu markadan almıştım, çok kaliteli çıkmıştı. Görüp alınca size de haber vereyim dedim. Not: ürünü az önce aldım, yani elime geçmedi henüz, orjinal mi yada defolu mu diye teyid veremem. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Deri mi dediniz Loafer ve wingtip olan casual, business casual olarak takım elbiseden bağımsız rahatlıkla giyilebilir. Güzel ayakkabılara benziyorlar ama sürekli giyip, dayanıklılığına bakmadan net bir şey söylemek mümkün olmaz elbette...İhtiyacım olsa bir çift alıp denerdim... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Bir arkadaşım da almıştı; çok ekstra kalite olmasa da mağazalarda rahatlıkla 150-200 bandında fiyat çekilen ayakkabı kalitesine sahipti benim gördüğüm; tabii denemek lazım... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Intel'in şu TIM muhabbeti yüzünden bile deli gibi AMD Ryzen'e geçecek OC manyağı adam da olacaktır. Gerçi Ryzen'in o konuda nasıl olduğunu bilmiyoruz henüz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Intel'in şu TIM muhabbeti yüzünden bile deli gibi AMD Ryzen'e geçecek OC manyağı adam da olacaktır. Gerçi Ryzen'in o konuda nasıl olduğunu bilmiyoruz henüz. Bu mesaj neden buraya karıştı? 75 liralık ayakkabıdan hayır beklemek ile AMD'den hayır beklemek aynı zihniyet de ondan. Hatta ayakkabının iyi çıkma ihtimali daha yüksek AMD'ye göre. Coppermine and wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 <----- :facepalm: :facepalm: Salak gibi aynı forumda 3 tane tab ile gezersem olacağı bu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 arkadaşlar ayakkabı bugün geldi, ben siyah açma deri altı kösele ayakkabıyı almıştım. Ayakkabı gerçekten dört dörtlük, bu paraya bu kadar kalın kösele tabanlı deri ayakkabı gerçekten mümkün değil. Önceki işim ayakkabı imalat sanayi üzerineydi, 5 yıl çalıştım ve bu fiyata bu kaliteyi bulmuşsanız mutlaka alın diyorum. Mr.Smith and OnLyTNT beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 @@Coppermine, güle güle giyin. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş