Range Rover Velar
0

Bu konuda 18 mesaj var

bugün range rover velar'a yazıldığımı söyledim arabalara meraklı meslektaş bir abimize, adam "napıyorsun, kapısının önünden bile geçme, hatta arkana bakmadan kaç" dedi.

 

bir arkadaşının yaşadığı saçma sapan sorunlardan ve teknik servisin kifayetsiz kalışından, avrupa müşteri memnuniyet indeksinde range'in en dipte olduğundan, arabalardan şıngırtı, tıngırtı geldiğinden vs. bir bokladı markayı vallahi beni de soğuttu.

 

sonra seneler önce birlikte uçtuğum bir kaptan ile uçuş dönüşü otoparktaki muhabbetimiz aklıma geldi. plakasına kan sürülmüş bir Santa Fe görünce "hayırlı olsun da çok mu aradınız bu dandik hyundai'yi bir de kurban kestirmişsiniz" gibisinden bir şey demiştim :D adam "aslında range rover'dan kurtulmak için adak adamıştım, yoksa buna kestirmedim. range vergisi, kaskosu, bakımı, yedek parçası, yakıt tüketimi, tamiri herşeyi ile illallah ettirdi beni, paramla rezil oldum, zararına sattım kurtuldum, hyundai şöyle sağlam böyle sağlam" diye 15dk anlatmıştı :D

 

bütün bunlar gerçek olabilir mi acaba yoksa benim önüme mi böyle şansız örnekler çıktı diye düşünüyorum... tam hayatta almam dediğim SUV sınıfından bir arabaya meylettik, başımıza gelene bak  :|

 

range_rover_velar_14.jpg

 

çok da beğenmiştim tipini halbuki  :S  :(

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

bu tür ayrı konu olabilecek mesajları "herşey" başlıkları altında heba etmemek gerektiğini bir kez daha hatırlatmış olayım... böyle devam ederse kapanacak o konu söyleyeyim.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok