Injustice™ 2 Online Beta PC
0

Bu konuda 8 mesaj var

Superman tükürse bunların hepsi ölür mantıken, hele Batman, en son Justice League trailer’da soruyor Flash “Senin süper gücün ne abicim ?” şeklinde, eleman “Ben zenginim.” diyor. :lol: 

 

Bir ikincisi bu Mortal Kombat ve türevleri son derece bayık geliyor bana, işim olmaz katiyetle de yine de evde seveni var serinin, çıktıktan sonra bakacağız artıkın, betayı da yükleriz elbette, haber için sağolunuz efenim. :D 

rammstein beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tabi ki de :) 

 

 

Ben de son çıkan Mortal Kombatlardan çok haz almıyorum biraz odun geliyor bana animasyonlar ve hareketler.. 

 

Lakin bu Injustice 2 yi ilk çıktığından beri youtubedan videolardan falan takip ediyorum (yalnız başıma yemek yerken güzel oluyo) benim çok hoşuma gidiyor yalnızca izlerken bile.. 

 

Örneğin şunları falan beğenmişim mesela streamerların birinin.. : 

 

 

 

 

 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Çok iyi diil mi ya.. Tamam tamam üzülme gel seni de alırız aramıza.. 

 

Buarada denedim betayı 8-9 maç yaptım o Mortal Kombattaki rezalet net code olayı falan yok kesinlikle gayet sorunsuz dövdüm herkesi ki bok gibi oynuyorum ve beta oldugu için training modu falan yok ama olsun.. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Injustice iyidir. Son Mortal Kombat dövüş mekanikleri olarak iyi. Ama hikaye tırt. Bir de baştaki PC importu tırttı. Çok sonraları düzelttiler. Son hali iyi ama. Özellikle Alien,Jason ve Leatherface vs ile oynamak çok keyifli.

 

Injustice çok çok çok iyi bir oyun. Hikayesi de çizgi romanları dahil son zamanların en iyi DC hikayesi olarak bakılabilir. Hatta keşke normal DC evrenini bırakıp bu evrenden devam etseler. Hep dalga geçilen "Süpermen kötü olsa var ya,neler yapar" olayını dibine kadar irdelemiş. Oyundaki sahneler sadece Iceberg'in görünen yüzü.

 

Injustice 2 gördüğüm kadarıyla çok çok çok daha iyi bir oyun. Ben de ucuzlayınca One X'e alırım. Volta gelene kadar PC'ye ekran kartı almayacağım.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok