PC için loudspeaker (hoparlör) ve ses kartı tavsiyesi
0

Bu konuda 3 mesaj var

Müzik ve film için kullanılacak. Arada bir TV'ye bağlanabilirse hoş olur tabii ama şart değil. Oyun oynamak için loudspeaker ne kadar uygun olur bilmiyorum. Oyun için hep kulaklık kullandım ve böyle de devam edeceğim. Competitive oynarken zaten kulaklıktan başka bir şey kullanılmaz diye düşünüyorum. 300 dollara kadar bütçe ayırabilirim. 2+1, 5+1 ya da 7+1 hakkında da hiçbir fikrim yok. Sadece müzik için 5+1 ya da 7+1'e gerek yok sanırım. Bunun dışında sistemde ses kartı yok. Asrock X370 Taichi'deki onboard realtek ses kartı kalitesinin "eh işte" olduğunu biliyorum. Dolayısıyla pahalı olmayan bir ses kartı da hoparlörün yanına eklenebilir. 

 

Teşekkürler :)

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

https://www.amazon.de/Mackie-Creative-Reference-Multimedia-Monitore/dp/B00NTVS99Q/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1510304557&sr=8-1&keywords=mackie+cr4&dpID=41H483fDy7L&preST=_SX300_QL70_&dpSrc=srch

 

https://www.amazon.de/Creative-PCI-Express-leistungsstarker-Kopfhörerverstärker-Beamforming/dp/B009RPQA2G/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1510304582&sr=8-2&keywords=soundblaster+zx

 

camel'dan bakabilirsin, ikisinin de fiyatı şuan dipte, hiç beklemeden al. güle güle kullan. mackie cr4'ün istersen bluetooth'lu olan modeli de var. 

 

bunlardan daha ucuzuna kaçarsan, tasarruf ettiğin para ses kalitesinden verdiğin ödüne değmez. bunlardan daha üst modelleri de alsan fazladan harcadığın para aynı oranda ses kalitesini yükseltmez.

rammstein beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Hala Almanya'da mısın?

 

Amazon.de'den 250 Euro'ya Audioengine A2+ alabilirsin. Bu hoparlörlerin üzerinde dahili DAC var. Bilgisayara USB üzerinden bağlayıp bir taşla iki kuş vurmuş olursun.

 

Masaüstü kullanımı için film ve müzik konusunda seni fazlasıyla tatmin edecektir.

Najaz tarafından düzenlendi
rammstein and pentaman beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok